Dosarul în cazul accidentului în care fost implicat Lucian Isar a fost clasat

Procurorii au decis ca dosarul accidentului în care a fost implicat Lucian Isar să fie închis. Soţul Alinei Gorghiu a fost implicat într-un accident pe Valea Oltului, în care mai multe maşini au fost avariate, iar el a ajuns la spital.

RomaniaTV.net
05 mai 2017, 08:36
Dosarul în cazul accidentului în care fost implicat Lucian Isar a fost clasat

Poliţiştii au făcut cercetări, au deschis dosar pentru vătămare corporală din culpă, însă, la sfârşitul anchetei au decis că se impune clasarea. Procurorul care s-a ocupat de caz a fost cel care a dat semnătura finală.

În cazul acelui accident a rezultata o singură persoană rănită, Lucian Isar, cel care a şi provocat accidentul.

În dosarul acidentului de pe Valea Oltului au apărut noi martori care au declarat că soţul Alinei Gorghiu a condus foarte agresiv pe tot tronsonul de drum şi ar fi intrat în mai multe depăşiri extrem de riscante. Practic, accidentul a survenit tot din cauza unei depăşiri neregulamentare, în curbă, pe linie continuă. A izbit o autoutilitară şi un TIR care s-a răsturnat pe calea ferată. Maşina condusă de Isar a fost distrusă în totalitate.

Citeşte şi Lucian Isar, vinovat de producerea accidentului pe Valea Oltului. A cui este maşina pe care a distrus-o soţul Alinei Gorghiu