DOSARUL MICROSOFT. Acuzaţii GRAVE făcute de un inculpat. Pe cine PROTEJEAZĂ PMP-ul Elenei Udrea

DOSARUL MICROSOFT. Elena Udrea este ţinta unor acuzaţii grave din partea unui inculpat din dosarul Microsoft, care este deja arestat preventiv. Iar asta fix după ce numele ei a apărut într-o serie de stenograme ale unor convorbiri dintre fostul ei soţ, Dorin Cocoş, arestat şi el în dosar, şi fostul tenisman Dinu Pescariu.

RomaniaTV.net
29 oct. 2014, 10:51
DOSARUL MICROSOFT. Acuzaţii GRAVE făcute de un inculpat. Pe cine PROTEJEAZĂ PMP-ul Elenei Udrea

Unul dintre arestaţii din dosarul Microsoft face acuzaţii grave împotriva partidului Elenei Udrea. Fostul ministru Gabriel Sandu susţine că PMP îi protejează pe unii dintre suspecţii din acest dosar. Acuzaţiile apar într-o interceptare aflată la dosarul de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Mai exact, Gabriel Sandu spune că partidul Elenei Udrea, susţinut de Traian Băsescu, îi apără pe Daniel Funeriu şi Valerian Vreme. Într-o interceptare se arată că Sandu susţine că adevăraţii vinovaţi au doar acuzaţii de abuz în serviciu, în timp ce el este urmărit penal pentru luare de mită.

ELENA UDREA apare în stenogramele DNA din DOSARUL MICROSOFT. INTERCEPTĂRI INCENDIARE

„Au exagerat total şi au început să ne facă doar pe unii vinovaţii de servicu. Înţelegi?! Că dacă observi, sunt şi eu…. Şi Funeriu, care are protecţie de la PMP, şi Valerian Vreme au şi ei acolo un abuz în serviciu. Când, în fond, ei au făcut toată porcăria asta. Deci de la ei a pornit tot, înţelegi, iar ăla care e cel mai în belea sunt eu„, este declaraţia lui Gabriel Sandu care apare în dosarul aflat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Mai mult, Gabriel Sandu a subliniat că nu are de gând să fie ţap ispăşitor: „O să mă gândesc ce fac şi cât fac, dar nici să mă duc ca mielul la tăiere. Nu accept chestia asta, cu orice consecinţe! Fiecare să îşi ia partea lui de vină. E doar pentru că la momentul oportun le-am dat picioare în gură şi nu am vrut să fac ce au zis ei. Iar acum vor să mă scoată pe mine ţap ispăşitor”.

STENOGRAME. DORIN COCOŞ se aştepta să ajungă după gratii: „Mă duc până la prezidenţiale, în p… mea”

Gabriel Sandu face parte din lotul de patru arestaţi din dosarul Microsoft, alături de Dorin Cocoş, Dumitru Nicolae „Niro” şi Gheorghe Ştefan „Pinalti”.