DOSARUL PROSTITUATE DE LUX, dezvăluiri picante: „Niculae m-a rugat să-i fac un copil. Sunt o fată cuminte”

Hazliu şi deloc zgârcit după partidele de sex, aşa îl descriu fetele pe afaceristul Ioan Neculaie. Ba, mai mult, una dintre tinerele care au făcut declaraţii, vineri (19 februarie), în dosarul ”Prostituate de lux” susţine că milionarul insista chiar să-i facă un copil.

RomaniaTV.net
20 feb. 2016, 10:24
DOSARUL PROSTITUATE DE LUX, dezvăluiri picante: „Niculae m-a rugat să-i fac un copil. Sunt o fată cuminte”

Ioan Neculaie este un cuceritor. Alte tinere au apărut, vineri (19 februarie), în faţa judecătorilor şi au povestit cât de mult l-au plăcut pe milionarul din Braşov. Dragostea era atât de mare încât acesta ar fi fost dispus să meargă şi mai departe şi să-i dăruiască chiar un copil uneia dintre ele. 

“Ne-am plăcut reciproc din prima. Era hazliu şi am vrut să stau cu el. El era în căutarea jumătăţii şi m-a rugat să îi fac un copil. Am vorbit chiar şi cu mama despre asta. Nu i-am cerut bani niciodată pentru a întreţine relaţii sexuale, însă îmi punea diverse sume în geantă, fără să ştiu. I-am spus să nu-mi mai dea, dar îmi  zicea să îmi iau ceva frumos. Cred că m-a plăcut pentru că sunt o fată cuminte şi inteligentă. De fapt, nu cuminte, educată”, a spus ea in sala de judecată.

Nici fotomodelul Anda Vasiliu nu s-a lăsat mai prejos. A mărturisit că a trecut şi ea prin patul lui Neculaie.

”Diana Gureşoaie m-a întrebat dacă vreau să-mi facă cunoştinţă cu Ioan Neculaie. Mă simţeam singură şi am vrut să cunosc pe cineva. Voiam o relaţie, ne-am dorit amândoi”, a spus Anda Vasiliu.

Ea a recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale cu acesta şi că a primit “cadou” sume de bani, de aproximativ 4.000 de lei.

Dacă fetele au fost dezinvolte în faţa judecătorilor şi nu s-au ferit să menţioneze că au făcut sex de la prima întâlnire, Mirela Dumitru a mers camuflată în faţa judecătorilor, purtând o perucă roşcată, şi nu şi-a amintit mai nimic din ce a făcut cu diverşi bărbaţi.

“Nu am primit bani şi nu-mi  mai amintesc dacă am primit vreun cadou. A fost de plăcere şi pentru distracţie”, a precizat tânăra. Ea a declarat însă că a participat la o partidă de sex în trei, cu un afacerist şi o prietenă a ei, Andra. 

Mai multe detalii, pe click.ro