Dosarul prostituatelor de lux: Declaraţii incendiare în sala de judecată şi scandal cu jurnaliştii la ieşire

Ultimul termen din dosarul prostituatelor de lux s-a încheiat cu declaraţii incendiare în sala de judecată şi cu un scandal cu jurnaliştii la ieşire. În faţa magistraţilor, fetele audiate au recunoscut partidele de sex plătite cu sume regeşti. Procurorii spun că pentru o seară de distracţie se cheltuiau mii de euro şi chiar plimbări cu elicopterul.

12 apr. 2016, 15:23
Dosarul prostituatelor de lux: Declaraţii incendiare în sala de judecată şi scandal cu jurnaliştii la ieşire

Fetele au povestit în faţa magistraţilor cu lux de amănunte cum îi distrau pe unii dintre cei mai bogaţi bărbaţi ai României.

„În vara anului 2014 m-am întâlnit cu Adam și cu Alexandru Dumitru, am băut un pahar de vin, am vorbit și am întreținut relații sexuale toți 3, dar a fost o joacă. Știam postura lui, aveam o relație intimă, nu m-a deranjat faptul că Adam Vendling a întreținut relații sexuale cu altcineva. La Ioan Neculae am mers o singură dată. Nu am mai vrut, nu a mai fost conjunctura de aşa natură”, a povestit una dintre fete, informează România TV

Printre inculpate s-a numărat şi Diana Gureşoaie, cea care a recunoscut că primea bani şi cadouri de la Ioan Neculae şi oferea la schimb favoruri sexuale.

Deranjată, Diana Gureşoaie a devenit de-a dreptul recalcitrantă

Pe 26 aprilie, fetele vor reveni în faţa judecătorilor şi şi-ar putea afla sentinţa. Până acum, Lavinia Despina, singura care şi-a recunoscut faptele, a fost deja condamnată la închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunităţii.

Citeşte şi DOSARUL PROSTITUATE DE LUX, dezvăluiri picante: „Niculae m-a rugat să-i fac un copil. Sunt o fată cuminte”