Dosarul SILICOANELOR. Un cunoscut fotomodel povesteşte CALVARUL prin care a trecut după operaţie VIDEO

Tupeu incredibil al medicilor şpăgari de la Spitalul de arşi. Aceştia îşi punea oferta penală la vedere, potrivit România TV Vedetele operate ilegal aflau prețurile intervenției de pe afișe puse pe ușile clinicii.

RomaniaTV.net
09 mai 2014, 15:40

Fotomodelul Mădălina Secuianu a simțit și ea pe propria piele dezavantajele silicoanelor decontate ilegal.

Ca o modalitate ingenioasă de a acoperi ilegalitatea, ofertele pentru operaţiile estetice efectuate de medicii de la Spitalul de Arşi erau puse la vedere pentru oricine ajungea pe holurile spitalului. Sumele afișate erau însă unele banale, între 300 si 400 de euro. În realitate, pentru o intervenție acoperită de un diagnostic fals se plăteau până la 4.000 de euro.

Fotomodelul Mădălina Secuianu a fost operată de medicul Vitalie Stan la începutul lunii aprilie. La scurt timp după intervenţie, a suferit o infecţie, iar în ziua percheziţiilor venise la Spitalul de Arşi disperată să trateze complicaţia apărută. Nimeni nu a putut însă să o consulte.

Citeşte şi Dezvăluiri ULUITOARE în dosarul SILICOANELOR. Şi ASISTENTELE se făceau mai frumoase pe banii statului

„Fusesem cu două saptamani inainte la fire, mi le-a scos, dar au mai ramas pe ici pe colo unele pe care le a refuzat organismul. Am avut probleme. Domnul doctor nu era acolo. Cand am intrat am fost primita de politisti”, a declarat Mădălina Secuianu.

Cu o infecţie puternică, fotomodelul a mers la Spitalul Floreasca, însă şi aici medicii au refuzat-o. „Aveam dureri, ca avea infectie de la fire. M- am dus la Floreasca, dar mi-au zis ca nu se pot baga pe lângă domnul doctor si am ajuns la un spital particular”, a povestit fotomodelul.

Citeşte şi Un cunoscut INTERLOP, implicat în DOSARUL SILICOANELOR. Vezi cine şi-a tunat iubitele la Spitalul de Arşi

Mădălina Secuianu a plătit 2.500 de euro pe silicoane, dar medicul nu i-a eliberat bon fiscal ori factură. Mai mult, ea nu a primit nici măcar un certificat de garanţie pentru implanturi.

Mădălina Secuianu este doar una dintre multele vedete operate de chirurgul Vitalie Stan. Managerul Spitalului de Arşi a fost arestat preventiv alături de alţi 8 colegi de ai săi.