Dosarul Transferurilor: Gigi Neţoiu a fost transferat la Penitenciarul Craiova

Deputatul de Dolj Gheorghe Neţoiu, condamnat în dosarul transferurilor la 3 ani și 4 luni de închisoare cu executare, a fost transferat miercuri din arestul IPJ Dolj la Penitenciarul de Maximă Siguranță din Craiova.

05 mart. 2014, 17:00
Dosarul Transferurilor: Gigi Neţoiu a fost transferat la Penitenciarul Craiova

Gigi Nețoiu a fost introdus marți seară în arestul IPJ Dolj după ce un echipaj de poliție l-a luat de la intrarea în Craiova. Potrivit unor surse judiciare, după ce va sta în carantină la Penitenciarul de Maximă Securitate urmează să i se stabilească regimul de detenție, precum și închisoarea în care își va ispăși pedeapsa.

Citeşte şi Gigi Neţoiu, singurul CONDAMNAT în Dosarul Transferurilor care a dat declaraţii. Vezi ce a spus VIDEO

Judecătorii Curții de Apel București au dat marți condamnări cu executare definitive în dosarul transferurilor din fotbal. George Copos, fostul acționar majoritar al FC Rapid, a fost condamnat la 3 ani și 8 luni de închisoare, Mihai Stoica, managerul general al FC Steaua — 3 ani și 6 luni de detenție, Cristian Borcea, fost acționar al FC Dinamo — 6 ani și 4 luni, Ioan Becali — 6 ani și 4 luni, Victor Becali — 4 ani și 8 luni. De asemenea, Jean Pădureanu, fost președintele al clubului Gloria Bistrița, a fost condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare cu executare în același dosar, Gheorghe Popescu — la 3 ani, o lună și zece zile de închisoare cu executare, iar Gheorghe Nețoiu — la 3 ani și 4 luni de detenție cu executare.

Citeşte şi Românii fac haz de condamnaţii din „Dosarul transferurilor”. Top 10 glume