DOSARUL TRANSFERURILOR. Gigi Neţoiu va executa pedeapsa în regim închis

Comisia de la Penitenciarul Craiova a stabilit ca Gigi Neţoiu, condamnat la trei ani şi patru luni de închisoare în Dosarul Transferurilor, să execute pedeapsa în regim închis.

27 mart. 2014, 12:55
DOSARUL TRANSFERURILOR. Gigi Neţoiu va executa pedeapsa în regim închis

Comisia de la Penitenciarul Craiova, unde se află închis Gigi Neţoiu, a stabilit că acesta va executa un regim închis de detenţie. Nu s-a stabilit, deocamdată, locul în care va executa pedeapsa, dar e foarte probabil să rămână în această închisoare, aici existând posibilitatea executării pedepsei în regim închis.

Citeşte şi Un condamnat din Dosarul Transferurilor plânge întruna

Administraţia Naţională a Penitenciarelor a stabilit, în cazul altor şase condamnaţi din Dosarul Transferurilor să execute pedeapsa în regim închis, fraţii Victor şi Ioan Becali, Cristian Borcea, Gică Popescu, Mihai Stoica şi George Copos. Jean Pădureanu va executa pedeapsa în regim semideschis, la Spitalul Penitenciar Jilava.

Citeşte şi PRIMA decizie favorabilă unui condamnat din Dosarul Transferurilor. Va avea regim SEMIDESCHIS

Potrivit reprezentanţilor Penitenciarului Poarta Albă, Administraţia Naţională a Penitenciarelor urmează să stabilească în ce penitenciar vor fi mutaţi fraţii Becali şi Borcea. Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Poarta Albă, Gabriel Botezan, a precizat că penitenciarele aflate în apropierea judeţului Constanţa în care cei trei ar putea fi transferaţi sunt cele din Slobozia sau Tulcea ori Rahova din Bucureşti.