Un condamnat din Dosarul Transferurilor plânge întruna

Fostul magnat al Rapidului, acum în vârstă de 61 de ani, pare să aibă mari probleme cu regimul de detenţie, care îl afectează psihic.

RomaniaTV.net
09 mart. 2014, 19:12
Un condamnat din Dosarul Transferurilor plânge întruna

„Copos plânge întruna!”, a dezvăluit, o sursă din închisoare, citată de sport24h.ro, citat de libertatea.ro. Perioada de carantină de 21 de zile pare să treacă ceva mai ușor pentru Mihai Stoica și pentru Gheorghe Popescu.

În plus, Copos sau un apropiat al lui postează mesaje şi pe site-ul acestuia. „Sunt nevinovat pentru că nu am săvârşit nicio faptă penală şi mă aşteptam ca hotărârea de achitare pronunţată de Tribunalul Municipiului Bucureşti să fi fost menţinută de Curtea de Apel Bucureşti. În consecinţă, continui să îmi afirm nevinovăţia. Aştept motivarea deciziei de condamnare pentru a face demersuri legale necesare în vederea reparării acestei hotărâri profund nedrepte”, este un mesaj postat de afacerist pe site-ul lui.

George Copos a fost condamnat la 3 ani şi 8 luni de închisoare, în „Dosarul Transferurilor”, alături de alţi şapte oameni de fotbal, care au primit pedepse asemănătoare: Ioan Becali, Victor Becali, Cristi Borcea, MM Stoica, Gigi Neţoiu, Jean Pădureanu şi Gică Popescu.