DOSARUL TRANSFERURILOR: Mutare-surpriză a fraţilor Becali înainte de verdict

DOSAR TRANSFERURI: Zi decisivă pentru greii fotbalului românesc. Azi, judecătorii Curţii de Apel Bucureşti dau sentinţa în faimosul "Dosar al Transferurilor". Fraţii Victor şi Ioan Becali, Cristi Borcea, George Copos, Mihai Stoica, Jean Păduraru, Gică Popescu şi Gigi Neţoiu vor afla dacă viaţa lor va lua altă turnură. Totuşi, penru că au luat în calcul şi veşti mai puţin bune, unii dintre ei s-au "pregătit" deja.

04 mart. 2014, 08:55
DOSARUL TRANSFERURILOR: Mutare-surpriză a fraţilor Becali înainte de verdict

DOSAR TRANSFERURI: 40 de ani de închisoare! Atât au de împărţit, sau nu, judecătorii de la Curtea de Apel, pentru oamenii de fotbal implicaţi în „Dosarul Transferurilor”. Iniţial, Tribunalul Bucureşti a dispus achitarea acuzaţilor, însă procurorii au contestat decizia. Astfel, magistraţii de la Înalta Curte a decis următoarele pedepse: Ioan Becali – 8 ani de închisoare cu executare, Victor Becali – 7 ani de închisoare cu executare, Cristi Borcea – 7 ani de închisoare cu executare, George Copos – 5 ani de închisoare cu executare, Mihai Stoica – 4 ani de închisoare cu executare, Jean Padureanu – 3 ani de închisoare cu suspendare, Gică Popescu – 3 ani de închisoare cu suspendare şi Gigi Neţoiu – 3 ani de închisoare cu suspendare. Pentru că veştile nu sună chiar atât de bine, fraţii Victor şi Ioan Becali au luat în calcul şi condamnarea cu executare. Astfel, ca să ajungă într-un loc călduţ, unde să fie trataţi ca atare, cei doi şi-au preschimbat cărţile de identitate şi şi-au făcut mutaţie în judeţul Constanţa. Nu ştim dacă fraţii Becali vor să „reîntregească” familia după gratii, la Penitenciarul Poarta Albă, cert este că a fost luată în calcul şi această posibilitate, scrie Spynews.

Ieri, Jean Pădureanu, a venit în Capitală cu o cursă aeriană, însă, în momentul în care a aterizat i s-a făcut rău şi a fost internat de urgenţă la Spitalul Elias. Mai mult ca sigur că omul de afaceri îşi va primi sentinţa de pe un pat de spital.