DOSARUL ZILEI, episodul 70: Revoluţia sexuală la ALEGERILE PARLAMENTARE 2014

Dosarul Zilei este o investigatie politica marca Silviu Manastire, un produs media unic in Romania, despre coruptia la varf, afaceri cu statul, tunuri de milioane de euro.

RomaniaTV.net
21 mai 2014, 16:00
DOSARUL ZILEI, episodul 70: Revoluţia sexuală la ALEGERILE PARLAMENTARE 2014

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014: Campania electorala care se incheie zilele acestea a fost o mare pacaleala. Nu am inteles exact ce vor sa faca viitorii nostri europarlamentari la Bruxelles sau ce putem castiga noi alegatorii de pe urma lor. Cert este ca europarlamentarele au fost de fapt preambulul campaniei pentru alegerile prezidentiale, i-am vazut pe toate gardurile si stalpii pe Victor Ponta, Crin Antonescu si Elena Udrea. La televizor a iesit cucul de la ora 18.30 personificat de Traian Basescu. Cam asta a fost. Daca tot nu am priceput nimic, azi o sa va prezint lista mea de candidati europremium pentru Parlamentul European. O sa vedeti ca lista este ocupata numai de doamne – pentru ca in acest an s-a produs o adevarata revolutie sexuala in politica. Doamnele au preluat puterea si nu cred ca au de gand sa o lase din mana prea curand. Asadar, o sa incep lista de azi cu o candidata a partidului Micarea Populara. Nu va ganditi deja la Elena Udrea pentru ca fosta doamna Cocos nu candideaza. Ea este Laura si este din Satu Mare. I se mai spune „Elena Udrea varianta bruneta”. Ma intreb de ce? Dupa cum vedeti este o prezenta ravasitoare, care o pune in dificultate chiar si pe Udrea, in vremurile ei bune de la palatul Cotroceni. Numele complet al doamnei este Laura Bota, ii place sa faca politica si este de profesie medic stomatolog. In timpul liber ii place sa pozeze sexy, dupa cum ati observat. A facut sport de performanta, adica baschet. Va puteti imagina ca are destui clienti pentru cabinetul stomatologic.

Laura Bota a fost sefa femeilor PDL din Satu Mare a trebuit sa plece alaturi de Elena Udrea catre Miscarea Populara. Motivul este tocmai demn de o telenovela. Bruneta Laura Bota este in mare rivalitate cu blonda Andreea Paul, fosta Vass, fosta consiliera a premierului Boc. In 2012, Andreea Paul a devenit mana dreapra a lui Vasile Blaga in PDL si apoi parlamentar de Satu Mare si a trecut-o in umbra pe Laura Bota. Bruneta n-a suportat sa fie subordonata blondei lui Blaga si acum ii face opozitie din PMP. Bota sustine ca femeia in politica este necesara deoarece stie sa asculte. Ei, si mergem mai deparate, dar nu ascultam ci, in continuare privim. Ea este fosta glorie a gimnasticii romanesti Corina Ungureanu. Doamna Ungureanu candideaza independent la parlamentul european, avand sustinerea sefului Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, tanarul ales recent la sefia fotbalului romanesc . Dupa cum vedeti, programul politic al Corinei Ungureanu este clar: o fost glorie care are cu ce sa ne reprezinte la Bruxelles. Doamna trebuie felicitata in primul rand pentru ca a reusit s atraga 100 de mii de semnaturi pentru candidatura sa. Urmatoarea pe lista europremium este fosta sportiva de performanta Ruxandra Dragomir, tot de la Partidul Miscarea Populara, partenera de tenis a Elenei Udrea.

La peste 40 de ani, doamna Dragomir se afla intr-o forma de zile mari. Nu are sanse sa ajunga europarlamentar, dar macar a dat bine in poze, in comparatie cu „fantomele” Baconschi si „Funeriu”. O alta blonda cu ambitus politic este PSD-ista Corina Cretu, cea care va ajunge cu siguranta in Parlamentul European. Corina Cretu si-a socat pudicii colegi de la PSD, cand un hacker i-a spart contul de email si a dezvaluit o corespondenta „hot” – cum ar spune americanii – intre ea si fostul secretar de stat SUA Colin Powel. Nici Dan Diaconescu de la al sau Partid al Poporului nu se lasa mai prejos cand vine vorba de blonde. DD-ul vrea sa o trimita la Bruxelles pe o anume Diana Voiculescu, cea care ii este mama si tata in afacerile pe care „soricelul” Diaconescu le-a detinut sau le mai detine. Diana Voiculescu a fost sefa televiziunii OTV si este anchetata alaturi de Diaconescu in dosarul de santaj al acestuia. O alta blonda pe lista de europarlamentari ai PPDD este chiar sefa acestui partid, necunoscuta Simona Man de la Arad. Acesta Simona Man a fost prezentata de Dan Diaconescu drept mostenitoarea si nepoata maresalului Averescu, cel care in perioada interbelica a infiintat prima data partidul poporului. Evident, totul este o facatura marca DD. In final, Simona Man s-a dovedit a fi o femeie de afaceri acuzata ca a dat tepe partenerilor de afaceri. Dupa cum va spuneam, revolutia sexuala in politica aproape a invins. In cativa ani, cine stie, vom avea o femeie presedinte. Doamna Udrea se poate antrena inca de pe acum, 2019 nu este chiar atat de departe…