Două accidente grave s-au produs în Gorj VIDEO

Trei oameni au murit şi alţi cinci au ajuns în stare gravă la spital în urma a două accidente rutiere petrecute în judeţul Gorj.

RomaniaTV.net
09 ian. 2012, 09:19
Două accidente grave s-au produs în Gorj VIDEO

Circulaţia a fost blocată mai bine de o oră pe drumul naţional care face legătura între Târg-Jiu şi Râmnicu Vâlcea. A fost nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare pentru a scoate victimele dintre fiarele maşinilor.

Primul accident a avut loc în comuna Scoarţa. Şoferul unei Dacii în care se afla soţia şi fiica lui de 3 ani a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal cu un alt autoturism. Impactul a fost extrem de violent.

„A pierdut controlul direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism marca Opel, care circula regulamentar din sens opus”, a declarat Robert Vigaru, Poliţia Rutieră Gorj.

„Au fost 5 victime. Nu am putut salva două dintre ele”, a precizat Mady Huzu, medic UPU.

Răniţii, printre care si o fetiţă de 3 ani, au fost transportaţi cu mai multe ambulanţe la Spitalul din Târgu-Jiu.

Peste numai o oră, pompierii au fost solicitati sa intervină la un alt accident produs la doar 10 km de locul unde avut loc prima tragedie. Un bărbat de 61 de ani şi-a pierdut viaţa după ce s-a răsturnat cu maşina. A vrut să evite un cal ieşit pe carosabil, dar s-a lovit de un cap de pod.

„A dat în cal, apoi a venit şi s-a răsturnat. A lovit şi stâlpul”, a declarat asistenta de pe ambulanţă.

Maşina a fost taiată în jumătate pentru a scoate corpul neînsufleţit al barbatului. Traficul a fost blocat mai bine de doua ore, timp în care s-au format coloane de maşini pe caţiva kilometri.