Două accidente, pe bulevardul Iuliu Maniu din Capitală. Şoferii spun că poliţiştii sunt de vină

Accident grav noaptea trecută pe Bulevardul Iuliu Maniu din Capitală. Două maşini s-au ciocnit, iar în urma impactului, unul dintre şoferi a fost rănit şi a ajuns la spital. Câteva minute mai târziu şi la doar câteva sute de metri distanţă, alte două maşini erau implicate într-un accident. Amândoi conducătorii auto susţin că de vină ar fi chiar poliţiştii care dirijau circulaţia în zonă, pentru că i-ar fi îndrumat greşit. Un copil a fost rănit în impact.

24 dec. 2018, 08:45
Două accidente, pe bulevardul Iuliu Maniu din Capitală. Şoferii spun că poliţiştii sunt de vină

Primul accident s-a produs cu puţin înainte de miezul nopţii, scrie digi24.ro. Impactul a fost atât de puternic, încât una dintre maşini a ricoşat şi s-a ciocnit de un autoturism parcat pe marginea drumului.

În timp ce la faţa locului se făceau încă măsurători, o maşină de poliţie se grăbeşte spre alt accident, produs la doar câteva sute de metri distanţă.

Citeşte şi Sfaturi pentru şoferi. Cum se conduce cel mai bine pe timp de iarnă

Ca niciodată, şoferii au căzut de acord asupra vinovatului.

„Maşina de poliţie era oprită pe mijlocul sensului de mers, pe partea cealaltă, doi poliţişti erau unul lângă celălalt, unul am înţeles că făcea cu mânile aşa, îi dirija pe domnii, nu-i mai lăsa să meargă înainte spre accidentul celălalt, iar nouă nu ne-a făcut nimeni semn să ne oprim pe partea aceasta. Pe domnul l-a obligat poliţistul să vireze la stânga şi eu am intrat în dânsul. Domnii polițişti s-au urcat în maşină şi au plecat. Eu acum vreau să cer camerele de filmat să se vadă ce s-a întâmplat, cum au dirijat şi stăteau unul lângă altul”, afirmă unul dintre șoferii implicați.

„Au făcut semn cu amândouă mâinile dreapta-stânga”, spune al doilea șofer.

Un copil, care se afla într-una dintre maşini a fost rănit.

„A plecat cel mic la spital. Era în scaun cu centura cu tot pe locul din spate, în dreapta. Erau şi mama, şi copilul celălalt, şi soţia”, aduagă al doilea șofer.

În România, anual au loc aproximativ 30 de mii de accidente rutiere soldate cu victime. Ţara noastră este pe primul loc în Uniunea Europeană, cu aproape două mii de decese.