Două angajate ale unei bănci din Neamţ, REŢINUTE. Sunt acuzate că au furat 270.000 DE EURO din conturile CLIENŢILOR

Două angajate ale unei bănci au fost reţinute, marţi, de poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Economice Neamţ, acestea fiind acuzate că au sustras din conturile unor clienţi circa 270.000 de euro.

23 iun. 2020, 15:47
Două angajate ale unei bănci din Neamţ, REŢINUTE. Sunt acuzate că au furat 270.000 DE EURO din conturile CLIENŢILOR

Poliţiştii au efectuat, marţi, şase percheziţii domiciliare şi au ridicat înscrisuri cu valoare probatorie, în vederea continuării cercetărilor.

„Din cercetări a reieşit că, în perioada 2015 – 2019, două femei de 34, respectiv 38 de ani, profitând de funcţiile deţinute în cadrul unei unităţi bancare, ar fi acţionat pentru delapidarea de importante sume de bani din conturile unor clienţi în modalitatea însuşirii pentru sine, fiind creat un prejudiciu estimat la 270.000 de euro”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Neamţ.

JAFUL SECOLULUI. O bandă de români a sustras 1,2 MILIARDE USD de la bancomatele din MEXIC. Cum au fost prinşi după 5 ANI

Cele două angajate ale băncii au fost aduse cu mandat la sediul IPJ Neamţ iar în baza probatoriului administrat, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de acestea. Femeile sunt acuzate de delapidare, acces ilegal la un sistem informatic, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi spălare de bani.


loading...