Două autocare implicate în accidente rutiere în Arad

Două autocare care efectuau curse de transport pentru muncitori spre Zona Industrială Vest a municipiului Arad au fost implicate în accidente uşoare, produse pe drumul naţional DN 7 Nădlac - Arad, informează comisar Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

RomaniaTV.net
03 dec. 2014, 08:03
Două autocare implicate în accidente rutiere în Arad

„Cel dintâi accident s-a produs în zona numită Hanul de la Răscruce, în apropiere de intrarea în municipiul Arad. Un autocar care circula regulamentar, îndreptându-se spre Zona Industrială a municipiului reşedinţă de judeţ, plin fiind cu muncitori, a intrat în coliziune frontală cu un autoturism care a apărut pe contrasens’, a declarat pentru AGERPRES, comisar Camelia Tuduce.

Potrivit sursei citate, dacă în urma coliziunii pasagerii autocarului s-au ales doar cu o sperietură, în schimb autoturismul s-a răsturnat în şanţul de pe marginea şoselei, pentru scoaterea şoferului rănit dintre fiarele contorsionate ale maşinii fiind necesară intervenţia unui echipaj de descarcerare al SMURD.

„Cel de al doilea accident s-a produs chiar în Zona Industrială a municipiului, un alt autocar plin cu muncitori fiind tamponat de un autoturism intrat, de asemenea, pe contrasens, în urma coliziunii fiind avariat doar autoturismul, al cărui şofer şi-a recunoscut vina. Pe de altă parte însă, speriat, el le-a declarat poliţiştilor că nu îşi explică de ce a trecut cu autoturismul pe contrasens”, a adăugat purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.

Poliţiştii rutieri arădeni continuă cercetările pentru a elucida condiţiile în care s-au produs cele două accidente şi a stabilirii vinovăţiilor.