Două autoturisme au fost incendiate în Călăraşi

Două autoturisme parcate pe marginea DN 3B, în judeţul Călăraşi, în faţa unei gospodării, au ars în urma unui incendiu provocat intenţionat de o persoană neidentificată. Poliţiştii au declanşat o anchetă în acest caz.

RomaniaTV.net
08 mai 2012, 13:33
Două autoturisme au fost incendiate în Călăraşi

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Călăraşi, pompierii militari au fost solicitaţi să intervină în localitatea Tonea, comuna Modelu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la două autoturisme parcate în faţa unei gospodării.

„La sosirea echipajului, incendiul se manifesta mocnit şi cu fum la un cauciuc şi la o apărătoare din plastic a unui autoturism marca Audi A4, înmatriculat în Bulgaria, şi la aripa dreapta faţă a unui autovehicul marca BMW. Un echipaj din cadrul Detaşamentului de pompieri Călăraşi a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, incendiul fiind stins după aproximativ zece minute”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Călăraşi, plt. maj. Ovidiu Tătăranu.

Potrivit primelor cercetări ale pompierilor, incendiul ar fi fost provocat intenţionat de o persoană neidentificată, focul izbucnind iniţial la autoturismul Audi, ulterior extinzându-se şi la maşina alăturată.

Valoarea pagubelor este de 2.000 de lei.

Poliţiştii au început cercetările în acest caz pentru identificarea autorului infracţiunii.