Două bordeluri de lux din Capitală, descoperite de poliţişti. VEZI CE CLIENŢI CELEBRI AVEAU

Poliţiştii bucureşteni au pus lacăt pe două bordeluri de lux care funcţionau în zone rezidenţiale din Capitală. Afacerea, una bănoasă şi veche de doi ani, era condusă de un cetăţean moldovean şi avea circuit închis.

RomaniaTV.net
13 dec. 2011, 06:31
Două bordeluri de lux din Capitală, descoperite de poliţişti. VEZI CE CLIENŢI CELEBRI AVEAU

Cele două bordeluri erau situate în zone rezidenţiale, iar afacerea avea circuit închis- clienţii veneau numai pe bază de recomandare. Într-una din locaţii aveau acces doar dacă o închiriau în totalitate.

Angajatele erau fete cu studii superioare care primeau clienţi doar pe bază de recomandare. Printre cei care au trecut pragul acestor stabilimente apar importanţi oameni de afaceri, atacantul Stelei, Stefan Nikolic şi cântăreţul de hip-hop, Ja Rule.

Conform poliţiştilor, în aceste case de toleranţă se făceau chiar şi mii de euro pe noapte. Clienţii care plăteau bani grei, erau serviţi cu sampanie, cu tratamente japoneze de lux, iar când doreau, puteau lua prostituatele în concedii sau deplasări.

La percheziţii, poliţiştii au găsit 13 fete care se prostituau şi au confiscat mii de euro. Patronul a fost arestat pentru 29 de zile şi va fi cercetat pentru proxenetism.