Două centre de vaccinare anti-COVID-19 deschise non-stop în Bucureşti. Unde pot fi găsite

Deocamdată, vaccinul disponibil la centrele de vaccinare Dom Vista Medical este cel produs de BioNTech-Pfizer.

27 oct. 2021, 13:24
Două centre de vaccinare anti-COVID-19 deschise non-stop în Bucureşti. Unde pot fi găsite

Centre de vaccinare anti-COVID-19 deschise non-stop în București. De astăzi, bucureștenii se pot duce zi și noapte să se vaccineze anti-COVID. Dom Vista Medical, rețea privată de laboratoare medicale, anunță că de azi, cele doua centre ale sale sunt deschise non-stop pentru vaccinări anti-COVID.
Vaccinările sunt gratuite, iar centrele sunt acreditate de Ministerul Sănătății. Deocamdată, vaccinul disponibil la Dom Vista Medical este cel produs de BioNTech-Pfizer, dar în scurt timp va fi disponibil si Vaccinul Janssen (Johnson&Johnson).

Oamenii se pot programa pentru vaccin fie pe platforma ROVACCINARE, fie sunând la 0731 065 917 sau 0731 065 908 la unul dintre cele trei centre:

– Șos. Nicolae Titulescu, nr. 94;
– Splaiul Unirii , Nr.313 Sector 3 , Mun.Bucuresti.

„Acestea sunt primele centre de vaccinare private deschise non-stop pe o perioadă nedeterminată. Noi chiar credem că vaccinarea este cel mai important mod în care ne putem solidariza în masă împotriva pandemiei și singura cale de a opri acest ucigaș perfid să lovească atât de nemilos! Vaccinarea este o procedură medicală ale cărei beneficii sunt demonstrate științific și observabile în mod direct – formele grave ale bolii sunt mult mai rare printre cei vaccinați prin comparație cu cei nevaccinați. Este vital să ne vaccinăm pentru a supraviețui! Vă așteptăm la vaccinare, suntem centru privat, dar vaccinarea este gratuită.” spune Ștefan Spiridon, medic și managerul Dom Vista Medical.
Dom Vista Medical a fost înființată în anul 2011 și are ca obiect principal de activitate serviciile medicale de laborator pentru medici, clinici și industria farmaceutică. Paleta de investigații cuprinde teste de laborator din diferite specialități: hematologie, microbiologie, imunologie, biochimie, toxicologie.

Andrei Baciu, despre depășirea pragului de 6 milioane de persoane vaccinate: „Ne bucurăm să vedem aceste cifre. E necesar să păstrăm acest ritm”
Un număr record de 150.639 de doze de vaccin Pfizer, Moderna, AstraZeneca şi Johnson&Johnson au fost administrate în ultimele 24 de ore, dintre care 111.033 reprezintă prima doză, 11.635 – doza a doua şi 27.971 – doza a treia, a informat, marţi, Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19.

Potrivit CNCAV, de la începutul campaniei de vaccinare anti-COVID, din 27 decembrie 2020, au fost administrate 12.129.295 de doze de vaccin, pentru 6.621.326 persoane, dintre care 6.041.920 au primit schema completă şi 759.661 s-au imunizat cu doza a treia.

BILANȚ VACCINARE 26 octombrie. Românii se vaccinează în disperare ca să scape de restricții. S-a atins pragul de 6 milioane de persoane vaccinate. Dacă se menține ritmul, am putea ieși mai repede din valul patru, spun specialiștii