Doua copile de 15 ani și-au pus capăt zilelor, la Hunedoara. O adolescentă şi-a sunat mama înainte de a sări în gol de la 20 de metri

Tragedie fără margini în județul Hunedoara! Doua adolescente de 15 ani și-au pus capăt zilelor, dupa ce s-au aruncat în gol de la 20 de metri înălțime. Una dintre ele și-a sunat mama chiar înainte de această grozăvie și a anunțat-o că vrea să se sinucidă

09 dec. 2023, 22:31
Doua copile de 15 ani și-au pus capăt zilelor, la Hunedoara. O adolescentă şi-a sunat mama înainte de a sări în gol de la 20 de metri

Dublă tragedie, sâmbătă seară, în Hunedoara. Două fete, ambele în vârstă de 15 ani, au murit, după ce s-au aruncat de la o înălțime de aproximativ 20 de metri, în zona unei fostei fabrici din localitate. Una dintre adolescente și-ar fi sunat mama pentru a o anunța că intenționează să recurgă la un gest sinucigaș.

Astăzi, în jurul orei 17:25, Poliția a fost sesizată de o femeie din Uricani cu privire la faptul că fiica acesteia, în vârstă de 15 ani, ar fi apelat-o telefonic pentru o anunța că intenționează să recurgă la un gest sinucigaș, în zona „la ruine”, din Lupeni.

EXCLUSIV Tzancă Uraganu: „Să vină Interpolu’ la interlopi! Mă tem pentru viaţa mea, m-au ameninţat cu moartea. Sunt aceiaşi interlopi care m-au atacat în Grmania”

În cel mai scurt timp, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Lupeni și echipaje medicale s-au deplasat în zona unei foste fabrici din Lupeni, unde au identificat trupurile a două minore, ambele în vârstă de 15 ani, din Uricani, care se pare că au suferit multiple traumatisme prin cădere de la o înălțime de aproximativ de 20 de metri.

Cu privire la una dintre cele două minore, personalul medical a declarat imediat decesul, în timp ce față de a doua a fost aplicat protocolul de resuscitare, din păcate, fără rezultat.

Polițiștii au demarat cercetări cu privire la motivele și circumstanțele în care a survenit tragedia, în cauză fiind întocmit dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani.

Incendiu puternic lângă Iulius Mall Cluj. Un depozit de marfă este în flăcări. ISU: „Forțele de intervenție au mai fost suplimentate”

 

Crima urmată de tentativă de sinucidere la Hunedoara- Bărbatul nu era căsătorit cu femeia pe care a ucis-o, dar în trecut au avut o relaţie de prietenie

Nu a fost si8ngura tragedie produsă sâmbătă în Hunedoara. Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, Sanda Draia, a declarat pentru News.ro că bărbatul din Petroşani care a ucis o femeie prin strangulare nu era căsătorit cu aceasta, dar că în trecut a avut o relaţie de prietenie cu ea. De asemenea, cabinetul veterinar în care a avut loc omorul nu îi aparţine victimei.

”A fost comis un omor de către o perspană de sex masculin în vârstă de 30 de ani, victima este o femeie în vârstă de 30 de ani. Fapta a avut loc într-un cabinet veterinar, fără legătură cu serviciul victimei, care era medic veterinar. Prezumtivul autor a avut apoi o tentativă de sinucidere, dar întrucât rănile sunt superficiale, el fiind investigat la Spitalul de Urgenţă Petroşani, a fost preluat de organele de poliţie şi la această oră este audiat de procuror, care poate lua măsura reţinerii pentru 24 de ore a acestuia”, a declarat Sanda Draia.

Potrivit sursei citate, între victimă şi autor nu era o relaţie de familie, dar se cunoşteau, în trecut existând o relaţie de prietenie între ei. Femeia a murit în urma strangulării.