EXCLUSIV Tzancă Uraganu: „Să vină Interpolu’ la interlopi! Mă tem pentru viaţa mea, m-au ameninţat cu moartea. Sunt aceiaşi interlopi care m-au atacat în Germania”

Manelistul Tzancă Uraganu a transmis un mesaj pe contul lui personal de TikTok și a mărturisit că este amenințat și tâlhărit de interlopi, astfel că a fost nevoit să se ascundă pentru a se proteja.

09 dec. 2023, 22:17
EXCLUSIV Tzancă Uraganu: „Să vină Interpolu’ la interlopi! Mă tem pentru viaţa mea, m-au ameninţat cu moartea. Sunt aceiaşi interlopi care m-au atacat în Germania”

Tzancă Uraganu și-a îngrijorat fanii de pe rețelele de socializare, după ce a mărturisit că este amenințat și tâlhărit de interlopi. Manelistul se teme că viața lui ar fi pusă în pericol, astfel că a fost nevoit să se ascundă.

Tzancă Uraganu a făcut declarații exclusive despre interlopii care îl amenință cu moartea. Cântărețul susține că se teme pentru viața lui și că i s-a spus că va fi ucis. „Rog toată Poliţia, toată procuratura să ia măsuri, să vină Interpolu la interlopi!. După ce ne omoară şi ne dau foc la case, e prea târziu să intervină…Eu am dosar cu ei, să se facă ceva. Dacă el nu are frică nici de mascaţi, eu ce pot să fac, mă închid undeva”.

”Ei mă amenință, îmi cer bani, șantaj, deja mi-au luat un ceas în urmă cu 2 ani, mi-au luat o sumă de bani, m-au tâlhărit, și în Germania tot ei au fost. (…) Nu se mai poate ieși din casă. Mă amenință într-una să le dau bani, vor să vină după mine, au zis că îmi dă foc la casă, eu deja vreau să iau copiii să mă mut, să îi pun într-un loc ascuns pentru că au zis că dau foc la casă, oamenii sunt în stare de orice. Vreau să se facă dreptate și rog toată Poliția Română și DIICOT și tot ce înseamnă procuratură să ia măsuri cu acești oameni pentru că nu se mai poate trăi și nu mai pot ieși nicăieri din cauza lor pentru că trebuie să le dau lor taxă de protecție.”, a declarat Tzancă Uraganu în exclusivitate la România TV sâmbătă seară. Pe de altă parte, interlopul pe care îl acuză Tzancă Uraganu de ameninţări a transmis un mesaj pe mail în care susţine contrariul, că manelistul ar fi cel care l-ar fi ameninţat.

„Eu am dosar cu ei, dosar deschis pe numele lor, astept sa se faca ceva, se lauda ca au relatii in Politie, la Capitala si laG iulesti. Mi-au luat ceasul, banii, m-au sechestrat odata, ei au fost in Germania, mi-au luat si atunci 1.500 de euro, mi-au luat apartamentul cu santaj, masina, cu numere false, acum se afla masina la politia de la furturi. Am fost acum 2 ani la ei in Giulesti, m-au sechetsrat, lovit, au vazut ca mi-a tras geaca de pe mine, a vazut ca nu sunt bani, s-au dus la sora lor, mama copiilor mei, sa intre si ea sa confirme, au luat banii de la ea, ceas de aur si eu am fugit si au dus-o la sectie sa spuna ca ea m-a lovit…A fost obligata sa declare ca ea m-a lovit”,  spus Tzancă Utraganu în direct la România TV

Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de protecţie, mă aflu într-un loc ascuns” VIDEO

„Nu sunt acasa, mi-am luat familia, copiii, am luat tot, ei ameninta ca da foc la case, stie toata lumea, eu am copii in doua locuinte, am luat toti 3 copiii, ii tin ascunsi sa nu mai fie, mi-e frica ca imi da foc la case si omoara copiii, nu stiu ce sa fac. oamenii astia sunt liberi, au venit dupa mine in Germania, ca au vazut ca Politia nu le face nimic, au sarit si m-au lovit cu arme, este dosar si acolo. Sunt corect, platesc la stat, traiesc cum trebuie, eu nu fac rau, nu am de ce sa am probleme, au vazut ca sunt cu cantarile si le-a picat pe mine, se ocupa cu ilegalitati in Anglia si au tabarat pe mine. Nu sunt cumnati, sunt fratii Lambadei, si pe ea a talharit-o si cereau bani ca stiau, daca nu ii spui lui Tzanca sa ne dea bani, o sa fiti omorati batuti, le-am dat ca sa stau linistit sa cant, dar nu mai fac fata”, a mai spus cântăreţul în exclusivitate la România TV.

Artistul povestește că scandalul a început cu ceva vreme în urmă, când acești indivizi ar fi început să îi ceară bani.

”În urmă cu ceva timp ei tot îmi cereau bani. Eu le-am mai dat pentru că nu aveam încotro. Le-am tot dat sume. Au luat un apartament cu șantaj de la mine și de la managerul meu. Au luat prin donație. Au luat o mașină prin șantaj: Au zis: dacă nu îmi dai 5.000 de euro, nu ai cum să mai cânți. și am zis bine, țineți mașina. Asta a fost în urmă cu 2 ani. De câteva zile m-au sunat, nu le e frică de poliție, au zis să vină și mascații și oricine, că ei sunt ca un neam mare și au spus că nu le e frică de nimeni. Tot amenință că-mi dă foc la casă și așa mai departe. Viața noastă este pusă în pericol. Au zis că o să îmi dea foc la casă, că nu o să mai cânt nicăieri, că o să mă omoare, că o să mă împuște. Ei au niște fapte foarte grave făcute, au niște dosare foarte mari deschise.”, mai spune cântărețul, în direct la România TV.

„Oamenii ăștia îmi cer bani, îmi cer taxă de protecție„
Tzancă Uraganu a cerut ajutorul în privința celor care-i fac viața un calvar de ceva vreme, ba chiar a menționat că le-a mai dat bani, de-a lungul timpului, tocmai pentru a fi lăsat în pace. În momentul în care manelistul a făcut public videoclipul, a dezvăluit că nu poate spune unde se află, asta pentru că „băieții răi” l-au contactat chiar cu puțin timp înainte să posteze.

Tzancă Uraganu a mai fost bătut „la o cântare” în Germania

Tzancă Uraganu, dezvăluiri despre bătaia încasată în Germania. De ce a fost, de fapt, agresat manelistul

„Nu prea mai pot ieși nicăieri. Sunt amenințat de niște interlopi foarte, foarte periculoși și foarte renumiți, în același timp. M-au amenințat, bineînțeles că am fost și tâlhărit de ei, mi-au luat și o mașină care se află în custodia Poliției, este vorba de Zlatea Julien sau Aurică Julien. Nu se mai poate cu acești oameni. Sunt foarte periculoși, deja sunt dispuși la ani mulți de pușcărie. Eu sunt undeva ascuns, vă spun foarte sincer. Oamenii ăștia îmi cer bani, îmi cer taxă de protecție, vor să vină după mine să le dau bani, le-am mai dat de atâtea ori și o să vă pun o înregistrare acum:

Interlop: Să vină mascații!

Tzancă Uraganu: Șefule, dacă voi sunteți mai tari ca mascații și ca Piliția, înseamnă că, atunci, o să mă închid în casă și n-o să mai ies pe stradă.

N-o să mai am cum să mai ies pentru că s-a umplut lumea de interlopi și de oameni care umblă cu pistoale la ei. Acolo, pe Calea Giulești și la Rin. Eu vorbesc exact de familia asta a lor. Zlatea Julien, Dumitru Badea, ăștia care mai sunt. N-avem ce să facem pentru că oamenii umblă înarmați, umblă cu pistoalele după ei. Există un dosar foarte mare și aș ruga pe domnii de la DIICOT să preia această informație și să acționeze cât mai repede pentru că oamenii ăștia sunt foarte, foarte periculoși. Eu stau acum ascuns, nu pot să spun unde sunt pentru că m-au sunat că vor să vină după mine și nu știu cum să mai procedez.

Interlop: Nu mi-e frică nici de mascați, să moară familia mea. Nu e nicio problemă. Să vină mascații, să vină oricine”, se arată în videoclipul făcut public de Tzancă Uraganu.