Două eleve, lovite de o maşină pe trecerea de pietoni din faţa şcolii VIDEO

Două eleve de clasa a XI-a din Călăraşi au ajuns la spital, după ce au fost lovite chiar pe trecerea de pietoni de o şoferiţă, informează România TV. Accidentul a avut loc când elevii au fost învoiţi de inspectorul şef şcolar, care organiza o serbare de sfârşit de an pentru elevii clasei a XII-a.

02 iun. 2014, 16:12
Două eleve, lovite de o maşină pe trecerea de pietoni din faţa şcolii VIDEO

Cum au ieşit de la şcoală, fetele au traversat pe trecerea de pietoni şi au fost lovite de o şoferiţă. Una dintre eleve a fost rănită la cap, iar cealaltă la coloană.

„O să-i fac un tomograf peste o lună. O să vin la Bucureşti, aici la Călăraşi nu au. S-a lovit la mână, ea a fost prima lovită”, a spus mama uneia dintre victime.

Deşi accidentul s-a produs chiar în faţa şcolii, părinţii nu au fost informaţi de către conducerea liceului.

Citeşte şi O elevă a fost lovită de o maşină pe trecerea de pietoni VIDEO

Citeşte şi Două eleve, lovite pe trecerea de pietoni de tatăl viceprimarului din Târgu Jiu

Şoferiţa vinovată are un handicap locomotor. Chiar nepotul ei recunoaşte că, aceasta merge destul de greu şi că, deseori se ajută de baston. Cu atât mai greu îi este să conducă.

„Femeia de 59 de ani a condus un autoturism pe strada Griviţa. Pe fondul neacordării priorităţii de trecere, a lovit două tinere, de 17 şi 18 ani, care se aflau în traversarea părţii carosabile. În cauză s-a întocmit dosar penal”, a declarat reprezentantul IPJ Călăraşi.

Părinţii celor două fete de clasa a XI-a ştiau că acestea se află la ore. Elevii Colegiului Naţional Economic din Călăraşi plecaseră mai devreme de la ore după ce au fost învoiţi pentru că a se organiza o festivitate pentru cei care au terminat clasa a XII-a.

Citeşte şi Tragic: Lovită pe trecerea de pietoni, chiar în faţa Prefecturii din Argeş VIDEO