O elevă a fost lovită de o maşină pe trecerea de pietoni VIDEO

O tânără din Drobeta-Turnu Severin a fost izbită în plin de un şofer grăbit şi neatent. Fata era în drum spre casă de la şcoală, dar a ajuns la spital cu multiple traumatisme, informează România TV.

06 mai 2014, 14:13
O elevă a fost lovită de o maşină pe trecerea de pietoni VIDEO

Fata ieşise de la şcoală şi se îndrepta spre casă. Se angajase corect în traversarea străzii, iar două maşini opriseră ca să îi dea prioritate. Nu şi cea de-a treia. Mama fetei a ajuns într-un suflet la locul accidentului.

În timp ce fata era în Ambulanţă şi primea îngrijiri medicale, şoferul susţinea în faţa poliţiştilor că nu a lovit-o pe elevă.

Citeşte şi ACCIDENT GRAV provocat de o ambulanţă, pe trecerea de pietoni. Un bărbat se zbate între viaţă şi moarte

„Am văzut-o, că dacă nu o vedeam o omoram. Dar au plecat toate maşinile din faţa mea şi am dat să trec şi eu şi…asta s-a întâmplat! Nici n-am atins-o, dar s-a speriat foarte rău”, a spus şoferul.

Poliţiştii sunt însă de altă părere.

„S-a produs un accident de circulaţie în urma căruia s-a produs vătămarea corporală a unui pieton. Din primele cercetări s-ar părea că ar fi vorba de neacordarea priorităţii la trecerea de pietoni”, a declarat Mihai Marin, Biroul Poliţiei Rutiere Mehedinţi.

 

„Victima era conştientă. Prezintă dureri la membrul inferior stâng, membrul superior stâng şi bazin”, a precizat Amina Nicolicea, medic SJA Mehedinţi.

Şoferul a rămas fără permis de conducere.

Citeşte şi ACCIDENT MORTAL în Prahova. O femeie a fost spulberată pe trecerea de pietoni