Două experte în grafologie dezvăluie adevăratul caracter al preşedintelui Donald Trump

Semnătura preşedintelui Donald Trump este una care se remarcă de departe prin redactarea acesteia. Experţii grafologi şi-au manifestat curiozitatea de a o examina îndeaproape, pentru a afla adevăratele trăsături de personalitate a şefului de la Casa Albă.

RomaniaTV.net
10 mai 2018, 18:07
Două experte în grafologie dezvăluie adevăratul caracter al preşedintelui Donald Trump

Donald Trump, preşedintele Statelor Unite, a arătat cu mândrie lumii întregi că a semnat memorandumul privind retragerea Statelor Unite din acordul nuclear cu Iranul. În partea de jos a foii de hârtie pe care Trump a prezentat-o cu mândrie lumii întregi s-a putut observa, în plenitudinea sa, semnătura completă a şefului statului american, realizată cu o cariocă cu tuş negru.

Două experte în grafologie, Myriam Surville şi Monique Riley au explicat pentru Le Figaro ceea ce „spune” acea semnătură despre personalitatea preşedintelui american.”Semnătura lui Donald Trump este mereu aceeaşi. Este foarte arhitecturală şi reflectă bine personalitatea acestui om”, a declarat Myriam Surville, autoare alături de Monique Riley a unui articol apărut în aprilie 2017 într-o revistă specializată.

„Scopul nu a fost acela de a lua în considerare ceea ce am putea scrie despre acest om pe care nu-l cunoaştem. Însă, reiese rapid faptul că este un om care are un ego supradimensionat, cu o dorinţă de omnipotenţă şi omniprezenţă ce par a fi piatra de temelie a personalităţii sale”, a afirmat Myriam Surville pentru Le Figaro.

Experta în grafologie a explicat că semnătura preşedintelui american, pe care acesta o afişează în mod ostentativ de la începutul mandatului său, are ”o grafie lineară, rigidă şi unghiulară”.

Din studiul lor a reieşit că Donald Trump, este un om ”sigur pe sine, hotărât să impresioneze, preocupat de propria imagine şi de impresia pe care o face”.”Nevoia de recunoaştere este evidentă, având la bază o nevoie constantă de a-şi afirma valoarea”, continuă specialistele în grafologie.

Un alt element care a atras atenţia este utilizarea sistematică a unei carioci cu tuş negru. Potrivit expertelor, acest lucru „subliniază o dorinţă de a nu trece neobservat, de a impresiona”, dar şi faptul că el se „ghidează după instinct” şi „reacţionează în mod imediat şi fără drept de apel, fapt ce îl conduce pe căi neobişnuite care pot uneori să se dovedească judicioase”.

Cele două experte menţionează, de asemenea, că în semnătura lui, Donald Trump conectează prenumele şi numele într-un mod „rectiliniu şi repetitiv, fapt ce anihilează specificitatea fiecărei litere”. În plus, literele „D”, de la Donald, şi „P” de la Trump sunt „identice prin forma lor triunghiulară dezvoltată pe înălţime”.

De asemenea, atenţia specialistelor în grafologie a fost atrasă de „prezenţa masivă a unghiurilor în grafia lui Donald Trump”. Acest lucru ar putea semnifica faptul că este vorba despre o persoană care „căută conflictul în loc să-l evite”.