Două familii sunt în război de aproape 20 de ani. Află HALUCINANTUL MOTIV

Două familii vecine din Marea Britanie se ceartă de aproape 17 ani din cauza unor... copaci.

14 aug. 2013, 11:44
Două familii sunt în război de aproape 20 de ani. Află HALUCINANTUL MOTIV

Ken Elliot este extrem de supărat pe copacii imenşi din curtea vecinului său, Dale Woolley. După ani întregi în care s-a plâns că arborii înalţi îi blochează lumina soarelui şi găzduiesc muşte care îi intră apoi în casă, autorităţile i-au luat partea şi i-au ordonat lui Woolley să îşi taie „pădurea” din grădina sa din Cannock, Staffordshire.

„Este ridicol. Şi eu şi soţia mea ne simţim ca nişte prizonieri în propria casă. Nu putem deschide geamurile întrucât sunt prea multe insecte şi nici nu ne intră lumina naturală în casă”, a declarat Elliott.

El spune că cearta a început în 1996 când a vorbit cu vecinul său să îşi scoată un gard viu şi să construiască un perete care să separe cele două proprietăţi. Woolley ar fi acceptat, dar a plantat apoi opt conifere imense. În urmă cu doi ani, Elliott a observat crăpături în peretele lui şi a acţionat legal.

Wolley şi fiul său sunt, însă, încântaţi de faptul că au „propria pădure”. Cannock Chase Council a ordonat, din păcate pentru ei, să taie doi dintre copaci, iar restul să nu depăşească o anumită înălţime.