Două femei, prietene din COPILĂRIE, au reuşit IMPOSIBILUL: Este incredibil, au învins şanse de 1 la 250.000

Kelly Seymour şi Victoria Bolger două femei din Marea Britanie, ambele de 31 de ani, au reuşit o performanţă incredibilă, care a uimit atât medicii cât şi presa locală.

04 dec. 2013, 18:02

Cele două tinere sunt cele mai bune prietene încă din copilărie, cunoscându-se de la vârsta de trei ani. Astfel, după ce au mers la grădiniţă împreună, la şcoală şi apoi au urmat cursurile aceluiaşi liceu, femeile au reuşit să nască în aceeaşi zi, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Reacţia INEXPLICABILĂ a unei poliţiste după ce i-a trimis SOŢULUI un mesaj destinat AMANTULUI FOTO

Marea surpriză a cele doua prietene a venit în urmă cu nouă luni, atunci când au descoperit că sunt amândouă însărcinate. Cu toate acestea, ele nu se aşteptau să nască aproape în acelaşi timp, având o şansă de 1 la 250.000 ca acest eveniment să se întâmple.

Kelly şi-a sunat prietena în cursul dimineţii de luni să o anunţe că a intrat în travaliu. La scurt timp după ce a ajuns în spital, ea a descoperit că şi Victoriei îi venise sorocul, urmând ca ambele să aducă pe lume doi băieţei.

Citeşte şi DRAMA unei MAME: Autorităţile au SEDAT-O şi i-au luat bebeluşul DIRECT din PÂNTECE, fără să o anunţe

Inedit este faptul că cele două mămici nu erau programate iniţial să nască în aceeaşi săptămână, cu atât mai puţin în aceeaşi zi, lucru care a dovedit ce se poate întâmpla atunci când există o legătură puternică între doi oameni care sunt foarte apropiaţi.