Două femei, rănite de bucăţi de zăpadă desprinse de pe acoperişurile a două clădiri din Târgovişte

Două femei au ajuns la spital, sâmbătă, după ce au fost rănite de bucăţi de zăpadă care au căzut de pe acoperişurile a două clădiri din Târgovişte, poliţiştii deschizând dosare penale pentru vătămare corporală din culpă.

RomaniaTV.net
08 feb. 2014, 12:23
Două femei, rănite de bucăţi de zăpadă desprinse de pe acoperişurile a două clădiri din Târgovişte

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, Adelina Torcică, două femei au ajuns la Spitalul Judeţean din Târgovişte, sâmbătă, după ce au fost lovite în cap de bucăţi de zăpadă care au căzut de pe acoperişurile unor clădiri din municipiu.

VEZI ŞI Drifturi printre nămeţi cu tractorul VIDEO

Primul incident s-a produs în zona unei pieţe din Târgovişte, o femeie de 27 de ani, din localitatea Mircea Vodă, fiind rănită în timp ce ieşea dintr-un magazin, zăpada desprinzându-se de pe acoperişul construcţiei.

VEZI ŞI AVALANŞĂ pe Valea Oltului. Zăpada căzută de pe versant a blocat circulaţia

Al doilea incident a avut loc în zona centrală a oraşului Târgovişte, unde o altă femeie, care mergea pe trotuar, a fost lovită de zăpada desprinsă de pe un bloc de locuinţe.

Poliţia Dâmboviţa a deschis două dosare penale pentru vătămare corporală din culpă, urmând ca, după cercetări, să se stabilească şi cine vor fi persoanele învinuite în cele două cazuri.