Două fetiţe, răpite de propria mamă şi duse în Germania. Bunicii cred că au fost luate pentru prostituţie

Disperare pentru doi bunici din Constanţa care bănuiesc că nepoatele lor au fost răpite de propria mamă pentru prostituţie, în germania. Tatăl fetelor a murit în urmă cu câţiva ani, iar în lipsa mamei plecate în Germania, bunicii aveau grijă de ele. De zece zile fetele nu s-au mai întors acasă, după o vizită a mamei lor în România.

RomaniaTV.net
21 apr. 2015, 14:39
Două fetiţe, răpite de propria mamă şi duse în Germania. Bunicii cred că au fost luate pentru prostituţie

Doi bătrâni din Năvodari trăiesc, de câteva zile, clipe de coșmar. Oamenii spun că cele două nepoate pe care le au în custodie legală din 2012 au fost răpite de propria lor mamă și duse în Germania, în Schrobenhausen. Bunica fetelor se gândește la ce este mai rău și se teme ca micuțele în vârstă de 10, respectiv 14 ani, să nu fie puse să se prostitueze chiar de cea care le-a dat viață.

Potrivit atitudineaonline.ro, bătrânii sunt disperați și nu înțeleg cum a fost posibil ca micuțele să iasă din țară, fără documente.

„M-au sunat fetele când erau aproape de Germania, să mă anunțe că au plecat din țară. Fără acte, fără haine, fără nimic. Cred că vrea să profite material de pe urma lor. Eu n-am profitat de copii, așa cum susține ea, și nu o să profit niciodată. Părerea mea e că vrea să le pună să se folosească de ele, pentru bani. Și mama ei, adică bunica maternă, care e în Italia, crede la fel. Aceasta mi-a dat telefon acum două zile și mi-a spus că a vorbit cu fiica ei. I-a transmis că, dacă se întâmplă ceva cu fetele, o calcă în picioare”, s-a plâns Anișoara Buzgaru, îngrijorată și de faptul că fetele ar fi trebuit să revină, de luni, la școală.

Citeşte şi: VIAŢĂ de COŞMAR. O fetiţă de 12 ani, ABUZATĂ SEXUAL de propriul unchi

Pe pagina de Facebook a minorei de 14 ani, aceasta, împreună cu sora ei, apar în ipostaze deloc demne pentru niște fetițe de vârsta lor. Machiate, îmbrăcate mai ceva ca fetele de pe centură, cu unghii false și cu alcool în mână.

Protecția Copilului Constanța a fost înștiințată de acest caz și a demarat, de urgență, demersurile necesare pentru a afla dacă fetițele se află pe teritoriul Germaniei și în ce condiții au fost scoase din țară.

 

 


loading...