Două kilograme de CANABIS, ridicate de DIICOT. Liderul grupării era un DEŢINUT

Două kilograme de canabis aduse din Grecia de o grupare coordonată de un deţinut şi destinate comercializării către consumatori din Bucureşti au fost ridicate de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT).

RomaniaTV.net
18 sept. 2013, 09:58
Două kilograme de CANABIS, ridicate de DIICOT. Liderul grupării era un DEŢINUT

„Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism-Structura Centrală, împreună ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul DCCO-Serviciul Antidrog, au procedat la destructurarea unui grup infracţional organizat, constituit din patru inculpaţi, specializat în săvârşirea infracţiunii de trafic internaţional de droguri de risc”, informează DIICOT.

Potrivit anchetatorilor, membrii reţelei, coordonaţi de o persoană încarcerată în penitenciar, au organizat transportul şi introducerea în România a două kilograme de canabis.

„Drogurile de risc, ridicate de către procurorii DIICOT urmare a depistării în flagrant delict a membrilor grupării, proveneau din Grecia, şi erau destinate comercializării către consumatorii din municipiul Bucureşti, având o valoare de piaţă de circa 30.000 de euro”, se mai arată în comunicatul de presă.

Procurorii DIICOT au solicitat Tribunalului Bucureşti arestarea preventivă a membrilor reţelei.