UPDATE Două persoane au căzut în Lacul Snagov. Una a fost scoasă de martori, cea de-a doua încă nu a fost găsită

În seara de vineri, două persoane încă neidentificate au căzut în Lacul Snagov, în circumstanțe necunoscute, una dintre ele fiind în continuare căutată de autorități.

05 mai 2023, 22:56
UPDATE Două persoane au căzut în Lacul Snagov. Una a fost scoasă de martori, cea de-a doua încă nu a fost găsită

„În urmă cu scurt timp am fost alertaţi pentru căutarea a două persoane care se aflau pe Lacul Snagov si au căzut în apă, a transmis, vineri seară, ISU Bucureşti-Ilfov.

”Una din ele a fost scoasa imediat de martori. Cealalta este cautata in acest moment. Actioneaza 1 echipaj cu barca de la Sectia Snagov, scafandrii, 1 SMURD, 1 autospeciala pompieri.

In acest moment actionam pentru cautarea persoanei disparute cu 3 barci si echipajul de scafandri. Alte resurse ISUBIF angrenate: 3 SMURD, 1 autospeciala pompieri si 1 echipaj descarcerare”, a mai transmis ISU București.

UPDATE: În jurul orei 01:00, scafandrii au găsit persoana căutată în Lacul Snagov. Avea 27 de ani şi a fost declarată decedată.

UPDATE: ”Persoana cautata de echipele de salvatori este femeie, varsta aproximativa 27 ani. Actiunile se desfasoara in conditii de vizibilitate scazuta, iluminarea zonei fiind realizata cu proiectoare.

Cealalta persoana implicata, femeie in varsta de 41 de ani, a fost preluata de echipajele medicale, este in stare medicala buna, nu necesita transport la spital.”, au transmis, în urmă cu puțin timp, autoritățile.

Știre în curs de actualizare…

Citește și: Un călugăr din judeţul Braşov a fost dat dispărut. Poliţia cere ajutorul populaţiei: „Are o afecţiune la ochiul drept, tenul deschis şi poartă barbă”