Tragedie în Olt. Un bărbat a murit după ce a fost prins sub un mal de pământ

Doi bărbaţi au fost prinşi sub un mal de pământ, miercuri după-amiază, în localitatea Balş din judeţul Olt. Unul dintre cei doi a murit la spital, în urma unui stop cardio-respirator, iar cel de-al doilea nu a avut nevoie de transport la o unitate medicală după ce a fost scos de pompieri.

RomaniaTV.net
30 ian. 2013, 15:54
Tragedie în Olt. Un bărbat a murit după ce a fost prins sub un mal de pământ

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, pompierii au reuşit să-i scoată pe cei doi bărbaţi de sub malul de pământ după mai mult de 20 de minute.

Unul dintre bărbaţi, în vârstă de 43 de ani, care era inconştient, dar cu semne vitale, a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul din Balş, în timp ce al doilea, de 32 de ani, se afla într-o stare relativ bună şi nu a necesitat transportarea la o unitate medicală.

„Cu ajutorul accesoriilor din dotare, la capătul a 20 de minute de acţiune continuă, cele două victime au fost scoase la suprafaţă şi preluate de personalul medical. Una dintre ele a primit îngrijiri medicale la faţa locului şi nu a necesitat transport la spital, în timp ce al doilea bărbat a fost transportat la spitalul Balş”, a declarat Alin Băsăşteanu, purtător de cuvânt ISU Olt.

Bărbatul transportat la Spitalul din Balş a murit după mai bine de o oră, în urma unui stop cardio-respirator.

Pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt au fost solicitaţi să intervină, miercuri după-amiază, în localitatea Balş, cartierul Corbeni, după ce un mal de pământ s-a prăbuşit peste doi bărbaţi. În momentul în care pompierii au ajuns la faţa locului, unul dintre bărbaţi era conştient, iar cel de-al doilea era inconştient, dar cu semne vitale.

Cei doi bărbaţi s-ar fi aflat la căutat de fier vechi.