Două persoane au fost rănite în urma unui incendiu izbucnit într-un apartament din Târgu Mureş

Două persoane au fost rănite în urma unui incendiu izbucnit, miercuri dimineaţă, într-un apartament de la etajul al şaselea al unui bloc din Târgu Mureş, victimele suferind arsuri şi fiind transportate la spital.

RomaniaTV.net
25 ian. 2012, 09:18
Două persoane au fost rănite în urma unui incendiu izbucnit într-un apartament din Târgu Mureş

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Horea” al judeţului Mureş, Liviu Danciu, a declarat că incendiul a izbucnit într-un apartament de la etajul al şaselea al unui bloc din Târgu Mureş, două persoane – un bărbat şi o femeie – din locuinţă fiind rănite, potrivit Mediafax.

El a spus că cele două persoane au suferit arsuri la faţă şi la mâini, fiind preluate de echipaje SMURD şi duse la spital.

Bărbatul a suferit arsuri la faţă la mâini, după ce a încercat să stingă incendiul. Femeia are arsuri doar la faţă. Victimele au fost preluate de SMURD, starea lor nefiind gravă. Cauza izbucnirii incendiului este în curs de stabilire. Nu a fost un incediu de proporţii, a fost lichidat în scurt timp, după ce am intervenit cu două autospeciale„, a declarat Danciu.