Două persoane au murit după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un tren de călători în Iaşi

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe secţia de cale ferată 608, în zona comunei Vlădeni, judeţul Iaşi, un tren de călători, care circula pe relaţia Dorohoi-Iaşi, a surprins într-un pasaj de cale ferată un autoturism în care se aflau două persoane.

14 feb. 2021, 17:35
Două persoane au murit după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un tren de călători în Iaşi

Două persoane au murit după ce autoturismul în care se aflau a fost lovit, duminică după-amiază, în zona localităţii ieşene Vlădeni, de un tren de persoane care circula pe ruta Iaşi-Dorohoi. Circulaţia feroviară este întreruptă.

Accidentul s-a petrecut la o trecere la nivel cu calea ferată, iar potrivit primelor informaţii ale poliţiştilor, şoferul unui autoturism marca BMW cu număr de Suceava nu ar fi respectate semnele din zona respectivă.

Maşina a fost târâtă de tren pe o distanţă de zeci de metri, scrie News.ro.

Două persoane au decedat, după ce maşina în care se aflau a fost lovită în plin de un tren de călători

Georgică Onofreiasa, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi, a declarat că cele două persoane au decedat.

„La faţa locului s-au deplasat 16 subofiţeri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, care intervin cu două autospeciale de stingere a incendiului, un echipaj de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor. S-a deplasat şi un elicopter şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Din păcate, persoanele din maşină au fost găsite decedate”, a precizat el.

Citeşte şi: Directorul pieţelor din Timişoara îl sfidează de pe plajă din Florida pe primarul care i-a cerut de demisia: „Prostul de Fritz să explice că e depăşit”


loading...