Două persoane au murit în faţa unui cabinet medical

Două persoane au murit, miercuri seară, în faţa unui cabinet medical din Craiova. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 79 de ani şi despre o femeie de 66 de ani.

26 nov. 2020, 13:52
Două persoane au murit în faţa unui cabinet medical
Două persoane au murit in faţa unui cabinet medical din Craiova.

Două persoane au murit în fața unui cabinet medical situat la parterul unui bloc din Craiova. Polițiști au constatat că în fața cabinetului se aflau două echipaje din cadrul ISU Dolj, care efectuau manevre de resuscitare unui bărbat de 79 de ani. Din păcate, acesta nu a mai putut fi salvat.

Trupul bărbatului a fost transportat la morgă pentru necropsie, urmând să fie stabilite cu exactitate cauzele decesului. În acest caz, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, potrivit gds.ro.

Două persoane au murit în faţa unui cabinet medical. Una dintre ele este o femeie de 66 de ani

La scurt timp după acest eveniment, oamenii legii au fost sesizaţi din nou că în incinta aceluiaşi cabinet medical a decedat o femeie de 66 de ani, din Strehaia.

Aceasta figura în evidențele medicale cu afecțiuni, fapt pentru care medicul de familie va elibera certificat constatator al decesului.

Citeşte şi Un bărbat a murit după ce s-a împuşcat accidental

Tragedie în Buzău. Adolescent de 14 ani, mort din cauza unui selfie

O tragedie a avut loc, miercuri seară, în Buzău. Un adolescent în vârstă de 14 ani a murit după ce a căzut de la ultimul etaj al unei clădiri abandonate din centrul oraşului. Băiatul se urcase pentru a-şi face un selfie.

Tragedie în Buzău din cauza unui selfie. Totul s-a produs miercuri seară, în jurul orei 19.00. Adolescentul împreună cu alţi trei prieteni au vrut să-şi facă un selfie într-o clădire abandonată din centru oraşului. Au sărit gardul care împrejmuia clădirea, au pătruns în curtea din spate, iar de acolo au intrat în vechiul imobil al Romtelecom.

Tragedie în Buzău din cauza unui selfie. Băiatul a căzut de la etajul clădirii abandonate

Ajuns pe un balcon fără balustradă de la etajul al doilea, băiatul de 14 ani s-a dezechilibrat şi a căzut în gol de la circa 15 metri înălţime. Prietenii săi au sunat la 112, iar la faţa locului a ajuns imediat o ambulanţă.

Copilul a fost transportat de urgenţă la UPU. Acesta avea răni grave la cap. La scurt timp, adolescentul a intrat în stop cardio-respirator, iar medicii au început manevrele de resuscitare. Din păcate, după aproape o oră, a fost declarat decesul, potrivit Adevărul.