Un bărbat a murit după ce s-a împuşcat accidental

Un bărbat din judeţul Galaţi a murit după ce s-a împuşcat accidental cu un pistol de asomat porcii. În momentul în care s-a produs accidentul, bărbatul verifica arma pe care voia să o folosească în preajma Crăciunului.

26 nov. 2020, 12:52
Un bărbat a murit după ce s-a împuşcat accidental
Un bărbat a murit după ce s-a împuşcat cu arma pe care o verifica.

Un bărbat  în vârstă de 35 de ani din localitatea Buceşti, comuna Iveşti, judeţul Galaţi, a murit după ce s-a împuşcat în timp ce verifica arma de asomat porcii.

Un bărbat a murit după ce s-a împuşcat accidental. Cumpărase arma de pe un site

Bărbatul de 35 de ani cumpărase arma de pe un site. Acesta avea de gând să o folosească atunci când urma să sacrifice porcul de Crăciun.

Din păcare, medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut să-i salveze viaţa bărbatului.

Poliţiştii din Galaţi au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor incidentului.

Citeşte şi Împuşcături pe stradă în Constanţa. Doi bărbaţi au fost răniţi

Scene de groază în Capitală. Un bărbat s-a împuşcat mortal în Sectorul 6

Un incident cumplit a avut loc miercuri seară în Capitală. Un bărbat s-a împuşcat într-un poligon privat de tragere din Sectorul 6. Omul nu a mai avut nicio şansă şi a decedat.

Scene de groază s-au desfăşurat în această noapte în Bucureşti. Victima şi-a pus capăt zilelor după ce s-a împuşcat cu arma pe care o deţinea, potrivit news.ro.

„În seara de 25. 11.2020, prin apel 112, un angajat din cadrul unui poligon privat de tragere, din sectorul 6, a sesizat faptul că un bărbat, s-ar fi autovătămat cu o armă de foc.

La fața locului s-au deplasat polițiști, precum și echipaj de prim ajutor, dar în pofida eforturilor medicale, a fost constatat decesul.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul”, anunță Poliția Capitalei.