Două persoane infectate cu COVID-19, căutate de Poliţie după ce au făcut scandal la spital şi au refuzat internarea

Două persoane confirmate cu COVID-19 și duse cu ambulanța la Spitalul Găești au făcut scandal şi refuzat să se interneze. "Au coborât din ambulanță, au făcut stânga-împrejur și au plecat, nu ne-am înțeles cu ei", a adeclarat managerul spitalului din Găeşti, Laurențiu Belușică. Conducerea spitalului a sesizat Poliţia.

RomaniaTV.net
24 iul. 2020, 10:56
Două persoane infectate cu COVID-19, căutate de Poliţie după ce au făcut scandal la spital şi au refuzat internarea

Potrivit medicilor, cei doi pacienţi, un bărbat și o femeie, prezentau simptome specifice infecţiei cu noul coronavirus, iar boala fusese confirmată prin test. 

„Au coborât din ambulanță în curtea spitalului și au spus că nu vor să rămână. (…) Nu ne-am înțeles cu ei, au devenit violenți și am anunțat Poliția. De asemenea, am anunțat DSP, așa cum cer protocoalele. Într-un final, au plecat. Noi nu avem pregătire să ne opunem fizic unei astfel de atitudini. Au făcut stânga-împrejur și au plecat”, a declarat, vineri, la Digi 24, managerul spitalului din Găești.

Cei doi pacienţi sunt căutaţi acum de Poliţie. 

BILANŢ CORONAVIRUS 24 iulie România. Grupul pentru Comunicare Strategică a anunţat, vineri, 1.119 cazuri noi de îmbolnăvire cu noul coronavirus. Este a treia zi în care numărul cazurilor depăşeşte 1.000 de cazuri COVID-19. 24 de persoane au decedat. De asemenea, este prima oră când numărul pacienţilor internaţi la Terapie Intensivă a depăşit pragul de 300.

Citeşte şi: Nelu Tătaru, anunţ de ultimă oră: Vom trece la planul ROŞU când vom avea 2.000 de infectaţi la ATI