Două PROSTITUATE au râs de un cunoscut ARTIST: A plătit 1.000 de lire şi a făcut sex ÎMBRĂCAT

Un conoscut artist din Marea Britanie, fost câştigător al concursului "X Factor", a plătit 1.000 de lire pentru a angaja două femei cu care să facă sex. Mai mult, potrivit femeilor, bărbatul a refuzat să se dezbrace, dorind să facă sex cu ciorapii în picioare şi cu tricoul pe el.

05 mai 2013, 11:00

James Arthur, un conoscut artist din Marea Britanie, nu a negat niciodată faptul că se foloseşte de faimă pentru a cunoaşte femei. Cu toate acestea, presa britanică a fost surprinsă în momentul în care s-a aflat că tânărul de 25 de ani a plătit suma de 1.000 de lire pentru două prostituate, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi De ce merg unii bărbaţi la prostituate

Cu toate acestea, femeile au râs de el, după ce bărbatul s-a comportat ciudat. Ria Vincent, una dintre escorte, în vârstă de 23 de ani, a povestit presei că bărbatul care a cheltuit 1.000 de lire pentru a le face pe cele două femei să facă sex cu el, dar nu a dorit să renunţe la haine, preferând să facă sex îmbrăcat, având chiar şi ciorapii în picioare.

Citeşte şi PROSTIE CURATĂ: A sunat la poliţie să se plângă de serviciile unei prostituate

„Mi-a spus că nu este într-o formă bună. Tot timpul a fost îmbrăcat cu haină, tricou şi ciorapi, ceea ce mi s-a părut ciudat. Ne-am întors la maşină să plecăm, dar el şi prietenii luni ne-au implorat să mai stăm. Ne-am întors doar atunci când unul dintre bărbaţi a mai scos 500 de lire din bancomat”, a spus tânăra.


Se pare că acesta nu este un eveniment singular, după ce s-a descoperit că James, care acum se pregăteşte şă îşi lanseze albumul de debut, a mai făcut sex îmbrăcat cu o altă tânără de 18 ani pe care a cunoscut-o pe internet.