Durere uriașă pentru o familie din Bacău. La doar 14 ani, Sonia și Sabina sunt de negăsit. Polițiști fac un apel disperat la populație să ajute

Sonia și Sabina în vârstă de 14 ani au fost date dispărute de către membrii familiei. IPJ Bacău face apel la cetățeni să ajute cu orice informație ar avea despre acestea.

04 iul. 2023, 16:44
Durere uriașă pentru o familie din Bacău. La doar 14 ani, Sonia și Sabina sunt de negăsit. Polițiști fac un apel disperat la populație să ajute
Două surori de 14 ani din Bacău au fost date dispărute! Poliția face apel la cetățeni pentru a le găsi

Inspectoratul de Poliție Județean Bacău este în căutarea a două surori care au fost date dispărute. Ambele fete sunt minore și au vârsta de 14 ani. Conform informațiilor oferite de părinții fetelor, acestea au plecat de acasă în mod voluntar în data de 3 iulie și până în prezent nu au mai revenit.

Citește și: Parteneriat româno-american în vreme de război ruso-ucrainean: elicopterele Black Hawk ajung la Bacău

Cele două fete se numesc Vişina-Sabina şi Sonia-Gabriela Cojocaru și sunt din municipiul Bacău. Pentru a le găsi poliția a făcut mai multe demersuri, printre care se numără și publicare unei fotografii cu cele două. De asemena, polițiștii au mai publicat și o listă cu semnalmentele acestora și detaliile pe care cetățenii le-ar putea recunoaște. IPJ Bacău face apel la persoanele care pot furniza informații cu privire la acest caz să apeleze numărul de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

  • Cojocaru Sonia-Gabriela: înălţime aproximativ 1,50 m, greutate 50 de kg, constituţie atletică, ochi căprui, păr şaten, la momentul plecării era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni de culoare roz şi o bluză de culoare albă.
  • Cojocaru Vişina-Sabina, înălţime aproximativ 1,55 m, greutate 50 de kg, constituţie atletică, ochi căprui, păr şaten.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu aceaste persoane sunt rugaţi să contacteze Poliția Municipiului Bacău, tel. 0234.202056, Dispeceratul IPJ Bacău, tel. 0234202000 sau să apeleze 112.

Citește și: Lux și opulență la RAR Bacău! O mașină de epocă în valoare de 3,5 milioane euro i-a lăsat cu gura căscată pe inginerii care au efectuat ITP-ul. FOTO