Două surori din România s-au născut exact în aceeași zi, dar nu sunt gemene. Cum este posibil așa ceva

O familie din Ploiești trece prin clipe magice, după ce pe 8 noiembrie s-a născut al doilea lor copil. Părinții vor sărbători de acum două fetițe în aceeași zi, chiar dacă nu sunt gemene.

10 nov. 2022, 11:15
Două surori din România s-au născut exact în aceeași zi, dar nu sunt gemene. Cum este posibil așa ceva

Cele două fetițe, chiar dacă nu sunt gemene, s-au născut chiar în aceeași zi. Fetița cea mare, Carla Anastasia Mihaela a venit pe lume pe 8 noiembrie 2018, iar mezina Rose-Marie Natalie a sosit patru ani mai târziu, pe 8 noiembrie 2022.

„Sunt convinsă că este un caz rar! Personal, în toată cariera, nu am întâlnit așa ceva. Cu suguranță Carla și Rose-Marie sunt mândria orașului nostru”, a declarat dr. Marilena Natalia Avram care a asistat la nașterea ambelor fetițe, pentru stirileprotv.ro.

„Ele sunt comorile noastre! Nu îmi încap în piele de fericire. Abia aștept să le serbăm pe amândouă în aceeași zi”, a spus tatăl fetițelor, Florian Tudorache.

Citește și: Două surori gemene din Botoşani au obţinut media 10 la Bac 2022: „Zilnic, aveam un program bine stabilit, pe care îl respectam cu strictețe”

Nu este singurul caz de acest fel

Fotabalistul Antoine Griezman, la fel ca Florin și soția lui Alina, care este de profesie învățătoare, are trei copii născuți pe data de 8 aprilie, dar ca și în cazul familiei Tudorache, micuții au venit pe lume în ani diferiți.

Mia este născută în 2016, Amaro în 2019 și mezina Alba în 2021.

„Cazul nostru seamănă foarte mult cu cel al lui Griezman. Copiii lui sunt născuți pe 8, la fel ca fetele noastre. De asemenea, francezul și soția sa s-au căsătorit în 2017, iar eu și Alina ne-am cunoscut tot în acel an. Ei au devenit o familie în iunie, iar noi ne-am cunoscut în iulie”, a mai sous Florin.

Citește și: Două gemene au născut în aceeași zi. Ambele au patru copii, două fete și doi băieți