Două surori gemene de doar trei ani au murit ţinându-se de mână, în timp ce mama se aflau în cealaltă parte a uşii

Două gemene, Aisha și Lailani, mezinele familiei, și-au pierdut viața în urma unui incendiu izbucnit în case în care acestea se aflau. Fetițele, în vârstă de trei ani, au fost găsite de către pompieri ținundu-se de mână.

RomaniaTV.net
23 mai 2020, 10:55

Mama celor două, în vârstă de 29 de ani, a încercat să le salveze viața celor două, însă doar pompierii au reușit să deblocheze ușa casei în care cele două se aflau din New South Wales, Australia. 

Citește și: Un nou bilanţ în urma accidentului aviatic din Pakistan. 97 de persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte două au supravieţuit

Cele două surori se jucau cu o pernă, care a luat foc la scurt timp după ce a căzut în șemineu. Mama fetițelor, Tanyka Ford a reușit să scoată perna afara, însă cele două au încuiat-o pe această afară. Femeia le-a implorat pe cele două surori să deschidă ușa, însă acestea nu au făcut-o.

Conform declarațiișor unei mătuși, în afară de pernă, în casă mai exista încă un obiect care ardea într-o altă cameră. Din acest motiv, în scurt timp casa a fost cuprinsă de flăcări.  

”Probabil mai ardea ceva în camera din față. Tanyka a țipat la ele să-i deschidă ușa, dar nu au făcut-o. Probabil erau speriate. Fetele nu puteau încă vorbi, dar aveau propriul lor limbaj, se adorau una pe cealaltă. Au fost găsite în fața camerei, ținându-se de mână”, a povestit mătușa lor, Tammy Dubois.

Tanyka Ford și fiul său Dominic, în vârstă de 5 ani, au făcut toate eforturile pentru a salva fetițele, încercând să pătrundă în casă, inclusiv pe geam. Micuțele au fost găsite de autorități ținundu-se de mână. 

În momentul în care paramedicii au intrat în casă, cele două surori gemene au fost găsite pe podea, într-o cameră de lângă sufragerie. Surioarele se țineau de mână, fiind în stare de inconștiență, cel mai probabil, din cauza fumului inspirat. În ciuda tuturor manevrelor de resuscitare, niciuna dintre ele nu a putut fi readusă la viață, fiind declarate decesele.