Două terase de pe o plajă din Constanţa au fost închise temporar de inspectorii de la Protecţia Consumatorilor

Două terase aflate pe plaja Modern din municipiul Constanţa au fost închise temporar de către comisarii de la Protecţia Consumatorilor şi sancţionate cu câte zece mii de lei, după ce au fost descoperite produse alimentare care erau ţinute în condiţii neigienice. La o altă terasă din zona centrală a oraşului, echipele de control au găsit gândaci în depozitul de alimente.

RomaniaTV.net
05 iul. 2017, 18:27
Două terase de pe o plajă din Constanţa au fost închise temporar de inspectorii de la Protecţia Consumatorilor

Potrivit reprezentanţilor Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Constanţa, echipele de control au efectuat verificări, miercuri după amiază, la mai multe terase aflate în municipiul Constanţa.

Comisarii au descoperit la o terasă din centru produse ţinute în condiţii impropii şi chiar gândaci în zona de depozitare. De altfel, s-au găsit chiar şi un spray împotriva insectelor ţinut pe un raft lângă cutiile de usturoi şi sticlele de ketchup.

Reprezentanţii terasei sunt aşteptaţi, joi, la sediul CJPC Constanţa cu toate documentele pentru stabilirea sancţiunilor şi încheierea actului de control.

Un alt procuror cere încetarea activităţii la DNA, solicitare aprobată de CSM

Verificările au continuat apoi la două terase aflate pe plaja Modern. Comisarii CJPC au descoperit că la cele două unităţi nu erau respectate condiţiile de igienă, dar şi produse neetichetate şi chiar alterate.

În urma deficienţelor constatate, echipele de control au dispus închiderea temporară a celor două unităţi până la remedierea deficienţelor şi sancţionarea acestora cu câte zece mii de lei.