Două tinere au ajuns din club direct la spital. Şoferul care le ducea acasă era băut VIDEO

Două tinere din Bistriţa au ajuns din club direct la spital întrucât au avut neşansa să plece de la o petrecere cu o maşină al cărui şofer era băut. Bărbatul a vrut să le impresioneze pe fete, a călcat pedala de acceleratie la maximum şi a făcut prăpăd. A intrat într-un parapet, apoi într-un stâlp şi s-a oprit într-un copac. Fetele au ajuns pe mâna medicilor.

31 mai 2013, 06:37
Două tinere au ajuns din club direct la spital. Şoferul care le ducea acasă era băut VIDEO

Accidentul a avut loc în Bistriţa, potrivit România TV. Jeepul era condus de un şofer băut. Acesta a plecat dintr-un club cu două tinere, de 21 şi 23 de ani. A vrut să le impresioneze şi a gonit nebuneşte prin oraş. A pierdut controlul volanului şi a făcut prăpăd.

„Accidentul s-a produs din cauza pătrunderii unui jeep pe contrasens. A intrat într-un stâlp, un pom, nişte parapeţi şi un indicator. Conducătroul auto, în urma testului s-a constat că avea o alcolemie de 0.61 ml alcool în aerul expirat”, a spus un reprezentant al Poliţiei Rutiere. Pentru a scoate victimele din maşină a fost nevoie de intervenţia pompierilor.

„Intervenţia a fost dificilă pentru că pasagerul din spate a rămas încarcerat între banchetă şi mai multe elemente”, a spus un pompier de la descarcerare.

Cele două fete au ajuns la spital. Una dintre ele este în stare gravă şi a fost transferată la Cluj-Napoca.

Şoferul s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului şi vătamare corporală. În urma accidentului, o altă maşină a fost grav avariată după ce un copac a căzut peste ea.