Două TIR-uri s-au ciocnit la Suceava, o maşină salvată de pe buza prăpastiei la Hunedoara

Operațiune se salvare spectaculoasă, a pompierilor din Hunedoara, care au reușit să scoată un bărbat care se afla blocat într-o mașină pe marginea prăpastiei. Exact ca în filmele de acțiune, orice mișcare i-ar fi fost fatală acestuia.

08 feb. 2023, 20:33

Două autotrenuri au intrat în coliziune, miercuri, pe DN 17, pe raza localităţii Argestru, iar unul dintre şoferi, rănit, a fost transportat la spital, a informat ISU Suceava.

Sursa citată a precizat că şoferul unuia dintre autocamioane se afla în imposibilitatea de a ieşi din habitaclu, acuzând dureri la membrele inferioare, fiind extras de către pompierii militari şi predat unui echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Suceava.

Mașină în flăcări în urma unui accident din Pitești. „A venit cu 150 la oră și a intrat în mine”

Potrivit ISU Suceava, după ce i s-a acordat primul ajutor la faţa locului, victima a fost transportată la spital. La faţa locului au intervenit pompierii militari de la Detaşamentul din Vatra Dornei cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă dotată cu modul pentru descarcerare, iar în sprijinul acestora a ajuns şi un echipaj de la SAJ Suceava.

Traficul a fost blocat temporar pe ambele sensuri. Poliţia urmează să stabilească împrejurările şi şi cauzele care care au condus la producerea accidentului.

Pompierii au intervenit pentru a opri căderea unei maşini într-o prăpastie

Pompierii din Hunedoara au intervenit, miercuri, pentru a opri căderea iminentă a unei maşini într-o prăpastie. În autoturism se afla doar şoferul.

Pompieri ai Detaşamentului Deva din cadrul ISU Hunedoara au intervenit pentru a împiedica iminenta alunecare în prăpastie a unui autoturism în care se afla şoferul.

România TV transmite din infernul din Turcia. Imagini cutremurătoare după seismul devastator LIVE VIDEO

Potrivit ISU Hunedoara, maşina s-a oprit din deplasare pe porţiunea de drum Căprioara – Mintia din municipiul Deva. Şoferul a anunţat că se află în imposibilitatea de a ieşi din vehiculul oprit pe marginea drumului, pentru că fiecare mişcare a sa ar putea afecta echilibrul precar în care se afla maşina şi s-ar prăbuşi în prăpastia de la marginea drumului.

Pompierii deveni au acţionat imediat, şoferul a fost scos din autoturism, iar salvatorii s-au asigurat că se află în afara oricărui pericol. În cea de-a doua etapă a intervenţiei, cu ajutorul unei autospeciale pentru descarcerare, pompierii au repus maşina pe carosabil.

O cisternă cu motorină s-a răsturnat, miercuri seară, pe DN 24 B, în afara localităţii Valea Grecului, judeţul Vaslui, iar pompierii intervin pentru că sunt scurgeri de combustibil pe carosabil.

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul este oprit DN 24B Huşi – Albiţa, în afara localităţii Valea Grecului, judeţul Vaslui, după ce o autocisternă încărcată cu motorină s-a răsturnat în afara carosabilului”, a transmis Centrul Infotrafic.

Sursa citată a precizat că sunt prezente scurgeri de combustibil din încărcătură., dar conducătorul auto nu a necesitat transportul la spital.