Două vedete din România au început anul cu BĂTĂI şi SCANDAL

Vedetele au început anul cu scandaluri şi bătăi. Simona Traşcă şi Gabi Tamaş au ajuns în mijlocul unor conflicte violente, scriu tabloidele. Alcoolul a încins minţile multora, iar unii s-au trezit din bar, în arest, aşa cum s-a întâmplat la Giurgiu.

RomaniaTV.net
04 ian. 2014, 12:14
Două vedete din România au început anul cu BĂTĂI şi SCANDAL

Petrecerea de Revelion s-a terminat cum nu se putea mai prost pentru Simona Traşcă. Vedeta a petrecut într-un club de fiţe din Capitală, alături de prieteni. Numai că ţinuta îndrăzneaţă a blondei şi alcoolul au cam încins minţile bărbaţilor din club. Câţiva admiratori mai înfocaţi s-au luat la bătaie pentru a face o poză cu Simona Traşcă. Potrivit cancan.ro, petrecăreţii au aruncat cu pahare şi sticle şi şi-au împărţit pumni şi picioare. Bodyguarzii clubului i-au despărţit pe bătăuşi, dar nimeni nu a depus plângere la poliţie.

Scandalurile se ţin lanţ şi de fotbalistul Gabi Tamaş. Acesta a petrecut sărbătorile la Braşov, împreună cu familia. Numai că în prima zi de Revelion a şi sărit la bătaie. Motivul, scriu cei de la wowbiz.ro, ar fi fost o dispută cu apropiaţi ai lui Gigi Becali, pentru echipele Steaua şi Dinamo. Gabi Tamaş ar fi ieşit cam şifonat din scandal, mai scriu tabloidele.

Noaptea de Revelion a fost presărată cu scandaluri în toată ţara. Şase tineri din Giurgiu s-au luat la bătaie şi numai focurile de avertisment ale poliţiştilor i-au oprit. În urma alercaţiei, însă, un bărbat a ajuns la spital, iar agresorii au fost reţinuţi. Iar în staţiunea Rânca, clienţii s-au luat la bătaie cu cabanierii, din cauza manelelor.