Două zile de protest în memoria lui Ionuţ Anghel în Parcul Izvor

Acţiunea de protest în memoria lui Ionuţ Anghel, anunţată pentru vineri, în Piaţa Romană, a fost aprobată să se desfăşoare luni, între orele 18.00 şi 19.45, vizavi de Palatul Parlamentului, în Parcul Izvor.

RomaniaTV.net
06 sept. 2013, 11:42
Două zile de protest în memoria lui Ionuţ Anghel în Parcul Izvor

Primăria Capitalei a arătat vineri, într-un comunicat de presă, că la Comisia pentru Aprobarea Adunărilor Publice din cadrul municipalităţii au fost depuse două cereri privind „adunări publice care au ca obiect câinii comunitari”.

Una dintre cereri, depusă de Nadine Apostolescu în 4 septembrie, a fost aprobată în cadrul comisiei pentru duminică 8 septembrie, între orele 11.00 şi 14.00, vizavi de Palatul Parlamentului, în alveola de la Parcul Izvor.

Cealaltă cerere de protest, depusă de Victor Laurenţiu Stancu, a fost aprobată pentru luni 9 septembrie, între orele 18.00 şi 19.45, tot vizavi de Palatul Parlamentului, în alveola de la Parcul Izvor.

Municipalitatea a precizat că, în cazul celei de-a doua cereri, solicitantul a vrut iniţial aprobare pentru vineri 6 septembrie, în Piaţa Universităţii, iar apoi la Piaţa Romană.