Două zodii care acţionează în secret ca Lucrători de lumină. Ce miracole fac

Sunt empatici naturali care simt emoțiile celorlalți foarte profund și pot simți energia oricărei încăperi în care intră.
Alina Costache
13 mai 2024, 12:00
Două zodii care acţionează în secret ca Lucrători de lumină. Ce miracole fac

Sunt oameni care par îngeri pe pământ. Astrologii spun că majoritatea fac parte din aceste două zodii. Te numeri și tu printre cei care acționează în secret ca Lucrători de lumină.

Pești
Peștii sunt inimile care sângerează ale zodiacului. Ei prosperă din generozitate și nimic nu le oferă mai multă bucurie decât să hrănească oamenii pe care îi țin aproape. Sunt empatici naturali care simt emoțiile celorlalți foarte profund și pot simți energia oricărei încăperi în care intră. Este un rol greu de jucat, deoarece aceștia absorb în mod constant sentimentele și dispozițiile tuturor și a tot ceea ce îi înconjoară. Cu toate acestea, acest rol este și ceea ce îi diferențiază de ceilalți dintre noi și îi face incredibil de unici.

Citește și Horoscop Mihai Voropchievici 13-19 mai 2024. Reuşite de excepţie pentru Gemeni, schimbare benefică pentru Rac

Oamenii Pești nu numai că se simt profund, ci se simt cel mai împliniți atunci când iau acele emoții și le folosesc pentru un bine. În culise, sunt făcători de minuni pentru cei pe care îi iubesc și, uneori, cei pe care abia îi cunosc. Perspicacitatea și înțelepciunea lor vor face minuni în viața ta dacă le iei sfatul și le asculți din toată inima. Ca să nu mai vorbim, poți oricând să ai încredere că un Pești te sprijină. Ei te vor asculta, te vor mângâia și apoi vor lucra la un plan pentru a-ți transforma starea de spirit actuală fără ca tu să le ceri să facă acest lucru.

O esență interioară a Peștilor este cea a unui vindecător. Sunt atât de adaptați la schimbările de dispoziție ale lumii încât pot reconcilia aproape orice problemă și pot ajuta în mod natural pe oricine are nevoie.

Vărsător
Cunoscuți ca umanitarii zodiacului, persoanele Vărsător fac minuni zilnic. Ei sunt motivați în întregime de căutarea dreptății în lumea noastră. Oamenilor Vărsători nu le este niciodată frică să susțină ceea ce simt că este corect și se vor munci neobosit până când simt că armonia este restabilită.

Citește și Horoscop săptămânal rune 13-19 mai 2024. RAIDO cere curaj de la TAUR, RAIDO vine cu protecţie pentru CAPRICORN

Zi de zi, Vărsătorul lucrează pentru a ilumina binele mai mare din lume, fie că este voluntar, protestează sau doar ajutându-i pe cei dragi. Ei sunt filantropi la inimă care prosperă cel mai mult atunci când viețile lor sunt înrădăcinate în compasiune și empatie. Este în natura Vărsătorului să pledeze fără milă pentru cei care se luptă și să-și pună inima în a ajuta pe cineva zilnic.

Indivizii Vărsător sunt cunoscuți pentru atingerea lor restauratoare și pentru mintea altruistă. Sunt făcători de minuni deghizati; dedicat îngrijirii unei lumi echilibrate pline de bucurie.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Spynews
Bogdan, tânărul care a murit după ce a intrat cu maşina într-o cisternă încărcată cu benzină era poliţist. În trecut, ar mai fi încercat să își pună capăt zilelor
Bzi.ro
Cristi Borcea vrea al zecelea copil? „Trebuie să ne ocupăm!”
Fanatik.ro
Locul din România unde poți cumpăra o casă cu aproape 1.000 de lei. Puțini români știu de el, deși prețurile de aici sunt foarte mici
Capital.ro
Obligatoriu în orice bloc din România. Asociațiile de proprietari nu pot încălca noua lege
Playtech.ro
Te SPERII! Cum arăta Valentina Pelinel la 20 de ani. ȘOC TOTAL pentru Cristi Borcea
DailyBusiness
Românii care primesc pensii mai mari cu 50% înainte de recalculare. Decizia care îi avantajează
Adevarul
Premieră pe piața medicală din România. Tehnologie unică în lume de înlocuire totală a danturii în doar cinci zile
Spynews
Poliţist din Cluj-Napoca, reţinut după ce ar fi primit 12.000 de euro mită. A fost pus să distrugă un proces verbal
Spynews
Anunț ANM de ultim moment! Cod portocaliu de furtuni severe în multe zone din țară! Care sunt județele vizate 
Evz.ro
România se lichefiază vineri. Începe haosul termic
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
Mititelu, scandal monstru cu Becali! A luat decizia să nu mai vorbească niciodată: de la ce s-au certat milionarii
wowbiz.ro
Bogdan a murit carbonizat după ce mașina pe care o conducea s-a izbit puternic de o cisternă plină cu benzină! Familia îl căuta neîncetat, fără să știe ce se întâmplase, de fapt, cu el: „Să fii bine acolo sus”
Cancan.ro
Ce a făcut Daniela Crudu după ce a devenit mămică pentru a doua oară. A intrat în revizie, iar noi am prins-o în flagrant”
Playsport.ro
Era una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV din România, dar a renunțat la TOT! INCREDIBIL: cu cine se iubește astăzi!
kanald.ro
Oana Lis a adus un alt bărbat în casa în care locuiește alături de Viorel Lis. Cine este și care este motivul pentru care a venit
Capital.ro
Reguli la buletin. Obligatoriu pentru românii care nu locuiesc la adresa declarată
StirileBZI
A fost aprobat un nou Program Rabla. Ce buget este pregătit
Prosport.ro
FOTO. S-a văzut prea mult prin costumul de baie al Cristinei ICH, „nora” lui Pițurcă
stirilekanald.ro
Tinerii stropiți cu acid, urmăriți! Băiatul a povestit totul: Am găsit...
substantial.ro
Președintele PNL, Nicolae Ciucă, Anunțul Crucial: Congres PNL pentru Alegerea Candidatului la Prezidențiale până la Sfârșitul lui Iulie
MediaFlux
AJUTOARE de stat pentru PENSIONARI: ALIMENTE și HAINE. Guvernul a aprobat
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'