Două zodii întâmpină cumpene incredibile în 2018. Totul le va merge prost acestor zodii!

Se spune că norocul ni-l facem cu mâna noastră, însă nu depinde doar ne noi. Astrele joacă un rol important în viața noastră și ne influențează destinul într-o oarecare măsură. Anul 2018 se anunț a fi un an greu pentru 2 zodii. Capricornul și balanța vor avea multe de îndurat în acest an și nimic din ceea ce vor face nu va fi bine.

RomaniaTV.net
27 oct. 2017, 17:20
Două zodii întâmpină cumpene incredibile în 2018. Totul le va merge prost acestor zodii!

BALANȚĂ:

Primele luni ale anului 2018 vor fi foarte dificile pentru nativii din această zodie din toate punctele de vedere. La locul de muncă vor fi nevoiți să îndure multe lucruri care îi deranjează.

Chiar dacă au muncit mult și se așteaptă să primească o mărire de salariu sau să fie cel puțin apreciați de către șefi, acest lucru nu se va întâmpla.

Pentru că vor fi tensionați din cauza finanțelor, acest lucru se va resimți și pe plan personal. Relația lor de cuplu nu mai merge ca la început și își vor vărsa toți nervii pe partenerul de viață.

Ar trebui ca acești nativi să petreacă mai mult timp cu ei înșiși și să își limpezească gândurile pentru că nu vor ajunge nicăieri dacă vor avea constant o atitudine negativă asupra vieții.

Ar trebui să învețe din greșelile pe care le-au făcut până acum și să privească orice șut în fund ca pe un pas înainte. Ar trebuie să nu-i îndepărteze pe cei dragi pentru că asta este tot ce le-a mai rămas până la urmă.

CAPRICORN:

Nici pentru nativii născuți sub semnul zodiacal al capricornului nu o vor duce mai bine în anul urător. Poate că în 2017 acestor nativi nu le-a lipsit nimic și au avut mare succes pe plan financiar, însă în anul ce urmează nu va mai fi la fel.

Poate că anul va începe cu un câștig pentru acești nativi, însă vara și mai ales toamna vor aduce schimbări radicale pentru acești nativi. Nici pe plan sentimental nu se anunță lucruri spectaculoase.

Totuși, le punem cataloga ca fiind spectaculoase prin faptul că vor avea un efect negativ asupra capricornilor. Acești nativi nu vor mai vorbi nici cu prietenii apropiați pe care îi considerau apropiați de sufletul lor.

Nici în familie nu sunt lucrurile mai roz pentru că rudele vor avea mari pretenții de la acești nativi și le vor cere multe explicații chiar și pentru cele mai mici lucruri.

Din cauza tensiunilor care există peste tot în viața lor și din cauza stresului, capricornii tind să cedeze nervos. Ar trebui să se calmeze pentru că lumea nu se va termina aici și vor ieși cu siguranță din acest impas.