Două zodii renasc din propria cenuşă. Pentru cine se anunţă o vară minunată şi o toamnă de excepţie

Săgetătorul și Balanța au avut multe ghinioane în ultimul timp și mulți nativi și-au pierdut, probabil, speranța. Anul 2019 nu va fi unul miraculos, dar va întoarce roata pentru aceste două semne zodiacale greu încercate.

RomaniaTV.net
17 mai 2019, 08:45
Două zodii renasc din propria cenuşă. Pentru cine se anunţă o vară minunată şi o toamnă de excepţie

Horoscop 2019 pentru Săgetător: încep să aibă din nou încredere în oameni

După ce, în ultimii ani, au avut multe necazuri mai mici sau mai mari din cauza celor dragi, Săgetătorii învață să aibă din nou încredere în oameni.

Mulți nativi au avut ghinion în ultima vreme, unii au fost trădați, nu neapărat în dragoste, și înjunghiați pe la spate când se așteptau mai puțin, altora li s-a întors spatele când le era mai greu.

Dar după atâtea și atâtea dezamăgiri, Săgetătorii găsesc în sfârșit oameni de încredere, oameni pe care se pot baza, atât în dragoste, cât și în carieră.

Nativii vor descoperi că niciodată nu e prea târziu să legi noi prietenii, iar viața socială și sentimentală împlinită le oferă și mai multă încredere în propria persoană, iar acest lucru nu poate fi decât unul bun.

Mai siguri pe ei și având mai mult sprijin din jur, Săgetătorii au succes în carieră și reușesc să pună în aplicare planuri mai vechi, care până acum fuseseră la stadiul de vise. 

Una peste alta, un an foarte bun pentru Săgetători, care par să renască din propria cenușă ca Pasărea Phoenix.

Horoscop 2019 pentru Balanță: au noroc în toate

În ultimul an, Balanțele au fost urmărite de ghinion – nimic din ce au încercat nu le-a ieșit așa cum își doreau, unii au avut probleme mari cu banii, alții au mers și la doctor mai des decât ar fi vrut. Și totul fără să existe vreo cauză anume. Pur și simplu Balanțele au avut ghinion și mulți nativi au crezut că viața lor nu va mai reveni niciodată pe făgașul normal.

Dar din 2019 lucrurile se schimbă radical pentru această zodie. Cumva, roata se întoarce și exact acolo unde au avut ghinion, anul 2019 va aduce noroc și speranță.

Balanțele care au avut probleme în dragoste și s-au despărțit în 2017 sau 2018 își vor găsi sufletul pereche în 2019 și își vor da seama că așa a fost să fie. Oricât de mult au suferit la despărțire, acum vor vedea că fără această despărțire nu ar fi cunoscut persoana specială care le va sta alături toată viața.

Balanțele care au pierdut bani sau chiar au rămas cu datorii în 2018, vor avea noroc fix pe același plan, la banilor. Asta nu înseamnă că vor câștiga la loto sau că vor primi vreo moștenire care să-i scape de griji până la adânci bătrâneți. Pur și simplu vor munci mai cu spor, vor avea oportunități și vor ști să profite de ele pentru a-și găsi un loc de muncă mai bun, dar vor putea și să economisească. Și să sperăm că 2018 le-a adus măcar o lecție în privința banilor.

Se vor rezolva în 2019 și probleme de sănătate, vor exista împăcări cu persoane din familie dar și revederi pline de bucurie pentru cei care au suferit de dor.

Atât Săgetătorul, cât și nativii din Balanță, vor ține minte pentru mult timp anul 2019. Va fi anul în care trăiesc evenimente impotante și pline de bucurie.