Două zodii vor avea probleme cu banii în weekend. Unii nativi vor încasa mai mult decât se așteptau

Două zodii vor avea ghinion la bani în acest weekend, dar există și nativi mai norocoși care primesc sume la care nu se așteptau.

09 mart. 2023, 18:09
Două zodii vor avea probleme cu banii în weekend. Unii nativi vor încasa mai mult decât se așteptau
Zodii cu ghinion la bani în weekend

Multe zodii sunt afectate în privința banilor în luna martie, altele se pot trezi în mijlocul unor conflicte, dar există și zodii care au noroc la finalul acestei săptămâni.

Zodii care au ghinion la bani

Rac

Racii au parte de un an greu din puCaracternct de vedere financiar. S-au concentrat pe alte aspecte și nu au ținut cont de economii. Confortul lor financiar dipare și vor trece prin momente dificile. Acești nativi sunt dependenți de un statut financiar cât mai ridicat.

Citește și: Horoscop primăvară 2023 Camelia Pătrăşcanu. Jupiter pune toţi banii pe masă, ce zodii au un noroc fabulos

Fecioară

Fecioarele vor trece printr-un impas legat de partea financiară, dar nu este nimic nou pentur acești nativi. La finalul săptămânii se vor trezi fără bani în conturi și vor fi nevoiți să se împrumute. Nu le place deloc să ajungă în această situație, dar cei apropiați le vor demonstra cât de loiali sunt și le vor da o mână de ajutor.

Scorpion

Nativii acestei zodii vor suporta consecințele generiozității de altădată. Au împrumutat bani oamenilor în care aveau încredere, iar acum se chinuie să îi recupereze. La finalul săptămânii vor încerca din nou să își ia banii înapoi. Un conflict s-ar putea isca din cauza insistenței lor. Lucrurile se vor rezolva în cele din urmă.

Citește și: Cele mai norocoase zodii în luna MARTIE 2023. Vezi dacă ești în top!

Leii sunt cei mai norocoși dintre zodii

Leii vor fi nativii norocoși în această perioadă. Au depus mari eforturi în ultima perioadă, iar acum culeg roadele. Câștigurile vor fi mai mari decât se așteaptă. Banii primiți vor fi investiți cu cap.