Dovada că Andreea Bălan şi Victor Cornea s-au căsătorit în secret. Artista poartă deja numele sportivului FOTO

Victor Cornea (30 de ani), iubitul Andreei Bălan (39 de ani), a participat în proba de dublu de la Australian Open 2024, alături de Nsriram Balaji (33 de ani), iar acum se pregăteşte pentru meciul României din Cupa Davis cu Grecia.

02 feb. 2024, 18:08
Dovada că Andreea Bălan şi Victor Cornea s-au căsătorit în secret. Artista poartă deja numele sportivului FOTO

Dovada că Andreea Bălan şi Victor Cornea s-au căsătorit în secret. Alături de Victor Cornea, la Atena a mers și Andreea Bălan. Aceasta a publicat câteva imagini de la un antrenament al naționalei României. De asemenea, Andreea Bălan a primit și o legitimație din partea organizatorilor pentru a-l urmări îndeaproape pe Victor Cornea, dar și pe colegii săi. „Invitat al echipei”, scrie pe legitimația care i-a fost oferită artisei la Atena, dar cea ce atarge atenţa este numele: Andreea Cornea Bălan!

Astfel, fanii vedetei s-au întrebat dacă cei doi s-au căsătorit în secret. Până acum, Andreea Bălan nu a făcut nicio declarație despre acest subiect, iar curiozitatea celor care o urmăresc în mediul online este tot mai mare.

Citeşte şi: Imagini interzise din reality-show-ul Anamariei Prodan. Impresara s-ar fi căsătorit cu Ronald Gavril în America FOTO

Andreea Bălan a mărturisit că iubitul ei i-a oferit încrederea și siguranța de care avea nevoie, astfel că a decis să îl prezinte fetițelor din fosta căsnicie cu actorul George Burcea. „Eu tot timpul spuneam, înainte să fiu cu Victor, că cine va fi cu mine, va primi iubire de trei ori, de la mine și de la fetițele mele. Fetițele mele, inconștient, au încredere în alegerile mele și dacă eu aleg să fiu cu un bărbat și să-l iubesc, evident că și ele îl vor iubi. Victor s-a integrat foarte bine, pentru că și el are foarte multă iubire de oferit, trezit spiritual, empatic, foarte blând, foarte bun și, având un băiețel, știe exact cum să se poarte, cu răbdare, cu empatie. Ella și Clara aveau nevoie de o figură masculină, mai ales că tatăl lor este plecat în America, îl văd destul de rar, și atunci Victor vine exact pe locul gol care trebuie umplut cu această figură paternă. Suntem o familie jucăușă și numai năzbâtii facem”, a spus Andreea Bălan.

Andreea Bălan a spus că a aflat de la prima întâlnire cu Victor Cornea că acesta are un copil în vârstă de 10 ani, iar aspectul respectiv a contat la începerea relației lor. „Faptul că are un băiețel, un copil, a contat foarte mult ca eu să-mi doresc această relație pentru că era un factor important ca bărbatul cu care urma să-mi întemeiez o familie, eu având doi copii, era important să aibă un copil, să nu se mai pună problema de un alt copil. Faptul că Victor mi-a spus de la prima întâlnire că are un băiețel a fost unul dintre punctele decisive pentru a-mi dori să avem o relație”, a mai spus Andreea Bălan.