Imagini interzise din reality-show-ul Anamariei Prodan. Impresara s-ar fi căsătorit cu Ronald Gavril în America FOTO

În pragul premierei reality-show-ului realizat de Anamaria Prodan, programată să aibă loc sâmbăta aceasta pe Antena Stars, s-a aflat că producătorii au decis să țină ascunse anumite imagini filamte în America, acolo unde impresara a petrecurt sărbătorile alături de nou ei iubit, Ronald Gavril.

02 feb. 2024, 17:04
Imagini interzise din reality-show-ul Anamariei Prodan. Impresara s-ar fi căsătorit cu Ronald Gavril în America FOTO
Imagini interzise din reality-show-ul Anamariei Prodan. Impresara s-ar fi căsătorit cu Ronald Gavril în America

Imagini interzise din reality-show-ul Anamariei Prodan. În aceste cadre video, descoperite de SpyNews, impresara este surprinsă alături de iubitul ei, Ronald Gavril, și fiica acesteia, Rebecca, într-unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Beverly Wilshire, America. Ceea ce a surprins a fost semnătura pe care Anamaria Prodan a folosit-o în momentul plății pentru cazare. În loc de numele cunoscut de toată lumea, „Anamaria Prodan”, aceasta s-a semnat cu numele „Anamaria Gavril”.  Astfel, apare întrebarea dacă vedeta s-a căsătorit sau există altă explicație pentru această schimbare!

Citeşte şi: Anamaria Prodan, dezvăluiri de la negocierile pentru reality-show-ul de la Antena Stars. Cum a dispărut Reghecampf din serial: „A retrogradat!”

Deocamdată, în ciuda promovării intensive a reality show-ului „Prodanca. Punct și de la capăt”, producătorii nu au oferit nicio declarație referitoare la aceste imagini sau la presupusa schimbare de statut a Anamariei Prodan. Această tăcere alimentează speculațiile privind o posibilă căsătorie și ridică întrebări despre motivele pentru care vedeta și-a schimbat semnătura. Asta mai ales după ce declarațiile anterioare ale Anamariei Prodan sugerau că relația cu Ronald Gavril ar fi evoluat către un nou nivel. Cu toate acestea, niciun răspuns oficial nu a fost oferit de către producători sau de către impresară până în prezent.

Cu doar câteva zile înainte de premiera reality show-ului Anamariei Prodan, imagini surprinzătoare și semnătura schimbată a vedetei au stârnit curiozitatea și speculațiile publicului. Tăcerea producătorilor alimentează misterul, iar întrebările legate de posibila căsătorie rămân fără răspuns. Fanii vor aștepta cu sufletul la gură evoluțiile viitoare în acest caz intrigant.