Dovada clară că Gabriel Cotabiţă este bine. Ce i-a dus Aela la spital tatălui său FOTO

Au trecut doua luni de cand Gabriel Cotabita se afla pe patul de spital, dupa ce a suferit un stop cardiac, insa fetele lui nu s-au dezlipit o clipa de la capatiului tatalui lor. Dovada stau fotografiile emotionante surprinse de paparazii. 

28 iun. 2015, 07:04

Stresul acumulat, dieta draconita, dar si orele petrecute in sala de forta l-au rapus pe Gabriel Cotabita, care a suferit in urma cu aproape doua luni un stop cardio-respirator, fiind resuscitat de medici mai bine de 20 de minute, scrie cancan.ro. Ajuns la spital, medicii nu i-au dat acestuia mari sanse de supravietuire, anuntand familia ca trebuie sa se astepte la ce este mai rau.

Insa, atunci cand nimeni nu se astepta, minunea s-a produs. Artistul a iesit din coma si, spre mirarea cadrelor medicale, nu a ramas cu lacune de memorie. Desi doctorii spun ca ceea ce s-a intamplat reprezinta o minune, chinul lui Gabriel Cotabita nu s-a terminat.

Citeşte şi Gabriel Cotabiţă, concert în Vama Veche, în luna august. „A confirmat prezenţa….”

Cantaretul a fost mutat de la Spitalul Floreasca la Elias, acolo unde face recuperare cate opt ore pe zi. In tot acest timp, familia si prietenii s-au rugat ca artistul sa isi revina, iar cele trei fete au fost in permanenta alaturi de tatal lor.

Este ajutat in permanenta de fiicele sale

Dovada stau imaginile surprinse de paparazzii, cei care au fotografiat-o pe Aela, fiica cea mare a artistului, in timp ce se grabea sa ajunga la spital.

Imbracata lejer, cu parul prins neglijent si fara pic de machiaj, tanara pare extenuata si ingandurata. Inainte de a ajunge la clinica medicala, Aela s-a oprit la un bancoman, iar mai apoi a mers in piata, de unde a cumparat cateva fructe, cel mai probabil pentru tatal ei. Starea de sanatate a parintelui sau afectat-o serios pe blonda, care nu a schitat nici macar un zambet, in cele 20 de minute petrecute la cumparaturi.

Citeşte şi Gabriel Cotabiţă are probleme GRAVE. Detaliul care i-a îngrijorat pe medici

Din cand in cand, Aela a fost recunoscuta de trecatori, cei care i-au transmis multa sanatate tatalui ei. Fara chef de vorba si foarte grabita, fiica solistului a facut tot posibilul sa ajunga, cat mai repede, la spital.